Polaganja za više pojaseve

Poštovani roditelji

Obavještavamo Vas da će se polaganja za Vašu djecu za viši pojas održati u dvorani kluba, Jablanska 21, prema dolje navedenom rasporedu.

PonedjeljakUtorakSrijedaČetvrtak
17.12.18.12.19.12.20.12.
18:00Pande, PantereKoale, GepardiŠkolarci 4
(trener Filip)(trener Filip)(trener Ali)
19:00Chumbi, Tehnika, Školarci 1
(trener Ali)
20:00polagači trenera Ivana,
Školarci 2
(trener Tomislav)
21:00polagači trenera Mateja,
Hong
(trener Tomislav)

 

POLAGANJA ZA VIŠE POJASEVE provode se uz vašu suglasnost, a na prijedlog trenera grupe.
Polaganje obuhvaća provjeru usvajanja taekwondo znanja na nivou propisanog programa sukladno Pravilniku o zvanjima Hrvatskog taekwondo saveza.
Ispite provodi ovlašteni i licencirani ispitivač Hrvatskog taekwondo saveza.
Svi polaznici uspješno položenog ispita dobivaju diplomu Hrvatskog taekwondo saveza supotpisanu od predsjednika saveza i licenciranog ispitivača nakon čega će se izvršiti upis pojasa u klupsku iskaznicu.

Polaganje pojasa nije obvezatno, ali je vezano uz vremenski staž koji je nezaobilazan kod stjecanja prava polaganja za svaki viši pojas.

Klub nakon svakog provedenog polaganja šalje izvješće matičnom savezu o provedenim ispitima, nakon čega počinje teći staž za stjecanje prava polaganja za slijedeći pojas.
Dužni smo Vas upoznati s činjenicom da pravo nastupa na službenim natjecanjima HTS-a imaju samo uredno registrirani natjecatelji kluba sa minimalno položenim 6. KUP-om (nižim zelenim pojasom).

Troškovi polaganja (taksa za diplomu i ispitivača) do višeg zelenog pojasa (5. kup) iznose 130,00kn, a od plavog pojasa (4. kup i više) iznose 150,00kn.

Ovim putem obavještavamo Vas da je za pristup ispitu potrebno podmiriti članarinu za tekući mjesec i uplatiti taksu za polaganje na info pultu kluba prije provedbe ispita.

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga