Bazične pripreme

Ovogodišnje bazične pripreme TKD kluba Jastreb održavat će se prema dolje navedenom rasporedu:

Pripreme za kandidate juniorske reprezentacije započet će dana 7.8.2017. s okupljanjem na glavnom ulazu na Jarun (ulica Hrvatskog sokola) u 09:00h.

Pripreme za sve ostale natjecatelje i članove (izuzev predškolskih uzrasta) za nadolazeću natjecateljsku sezonu započet će dana 16.8.2017. s okupljanjem na glavnom ulazu na Jarun (ulica Hrvatskog sokola) u 09:00h.

Obzirom da će se dio natjecatelja u mjesecu kolovozu nastaviti pripremati izvan Zagreba nakon 20. kolovoza, a dio natjecatelja nastavlja s pripremama u Zagrebu o svim detaljima natjecatelji će pojedinačno biti obaviješteni na prvom okupljanju u Zagrebu.

Za sve možebitne upite stojimo vam na raspolaganju putem službenog maila kluba, a u slučaju spriječenosti pojedinaca vezane uz odaziv na navedeno, slobodni ste kontaktirati trenera Mateja Škreblina na 091/5717105.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga