Ljetni taekwondo kamp

Ovogodišnje ljetne pripreme kluba održat će se u Skradinu u vremenu od 21. do 28. kolovoza.

Polazak je predviđen u ponedjeljak 21. kolovoza u 07:00 sati organiziranim prijevozom - autobusom ispred OŠ Rudeš.

Na pripreme je obvezatno ponijeti opremu za unutrašnji i vanjski trening te zaštitnu opremu za taekwondo trening i zdravstvenu iskaznicu.

Molimo djeci ne davati skupocjene stvari (mobitele, tablete...) jer za nestanak takvih stvari ne možemo snositi odgovornost. Na pripremama će boraviti cjelodnevno medicinsko osoblje i sva djeca za vrijeme boravka u Skradinu su osigurana zajedničkom policom.

Roditeljski sastanak u vezi navedenog održat će se u subotu 19. kolovoza u 19:00 sati u prostorijama kluba, Jablanska 21. Svi roditelji koji nisu u mogućnosti nazočiti roditeljskom sastanku vezano uz pitanja u vezi priprema mogu nam se obratiti putem maila na što ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.

Molimo sve roditelje da djecu priključe pravovremeno na zajedničke treninge koji započinju u Zagrebu 16. kolovoza kako bi i pripreme u Skradinu imale smisla. Mjesto i vrijeme okupljanja bit će vam dostavljeno naknadno. Treninzi će se održavati u dvorani Combat centra, specijaliziranoj dvorani za borilačke sportove a istovremeno će na pripremama boraviti natjecatelji TKD Metalac i TKD Pantera.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3