Privremeni raspored treninga

Poštovani roditelji i članovi,

Obavještavamo vas da će se treninzi za grupe koje treniraju u dvorani Voltino i OŠ Malešnica za vrijeme školskih praznika održavati po privremenom dolje navedenom rasporedu u vremenu od 07. do 14. siječnja.

ŠKOLARCI 3 – dvorana Jablanska: ponedjeljak, srijeda, petak 19:00-20:00

ŠKOLARCI 5 – dvorana Jablanska: ponedjeljak, srijeda 18:00-19:00

SOGI, KADETI – dvorana Voltino: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak 19:30-21:00

JUNIORI, SENIORI i dio KADETA koji trenira kod trenera Mateja, Marija i Alija pohađaju treninge od 02-14.01. u jutarnjim i popodnevnim terminima koje vam je dao trener. Ukoliko se još niste uključili u treninge, javite se treneru Mateju za raspored.

POLAGAČI za crne pojaseve u vremenu od 07-13. siječnja imat će pripremu sa trenerom Alijem ponedjeljkom, srijedom i petkom od 21:00h u dvorani Jablanska.

Sve grupe koje su u dvorani Jablanska od 7. siječnja pohađaju treninge po znanom, ustaljenom rasporedu.

O rasporedu treninga i članova po grupama u novoj natjecateljskoj sezoni 2019. bit ćete obaviješteni tijekom slijedećeg tjedna ukoliko se za vaše dijete/člana raspored bude mijenjao.

Za sva dodatna pitanja obratite se trenerima grupa.

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga