PRVACI HRVATSKE 2016

Po završetku svih Prvenstava Hrvatske 2016. godinu u selekcijama kadeta, juniora i seniora brojni jastrebovi osigurali su status reprezentativaca Hrvatske na najvećim taekwondo natjecanjima u 2016. godini: Europskom kadetskom, Europskom seniorskom, Svjetskom juniorskom prvenstvu i Svjetskom tehničkom prvenstvu sukladno propisanim.
Brojka 3 simbolično je obilježila jastrebovima 2016. godinu u nastupu na državnim prvenstvima.

Da rezimiramo:
U 2016. godini imamo 3 juniora prvaka Hrvatske, 3 juniorke prvakinje Hrvatske, 3 seniora prvaka Hrvatske i 3 osvojene titule naslova ekipnih prvaka Hrvatske (juniori, juniorke, seniori). Osim toga naši tehničari razveselili su nas s 2. ekipnim mjestom na Tehničkom prvenstvu Hrvatske sa kojeg su se vratili s 2 titule tehničkih prvaka Hrvatske, dok smo na Kadetskom prvenstvu Hrvatske osigurali jednu zlatnu kolajnu.

TKD klub Jastreb ima sveukupno 12 prvaka Hrvatske s 3 ekipno osvojena prvenstva države što ga u 2016. godini svrstava u najuspješniji klub Lijepe Naše.

Naslovi prvaka Hrvatske u 2016
VEDRAN GOLEC
HRVOJE ŠEP
LUKA HORVAT
ANA TASLAK
DARIJA ZELJKO
JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ
LAURA GLASNOVIĆ
MARKO LIPOVAC
MATEO ZORKO
PAOLA STRAŠĆEK
LAURA KOLAR
SVEN TUŠKAN

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga