IZ MEDIJA

Idejni projekt Korejskog sportsko-kulturnog centra glavne tajnice TKD kluba „Jastreb", kao hvalevrijedan projekt prepoznali su brojni hrvatski mediji i zainteresirali se za praćenje njegovog daljnjeg napredovanja. Dana 09.01. naš klub posjetila je redakcija „Mreže TV" koja je snimila intervju s glavnom tajnicom, a koji će biti emitiran danas, 09.01. u 18:00 sati na navedenoj televiziji, dok je Večernji list na svom portalu i u dnevnom tisku obznanio tekst o navedenom idejnom projektu.

Opširnije: vecernji.hr


Na poziv i u organizaciji Korejskog Veleposlanstva na čelu s veleposlanikom NJ.E. Suh Hyung-Won, u utorak, 23. prosinca 2014. u hotelu „Esplanade" glavna tajnica taekwondo kluba Jastreb Tamara Pradegan održala je dogovorenu prezentaciju vezanu uz idejni projekt u suradnji s Korejskim Veleposlanstvom pred 9 članova korejske delegacije koju su sačinjavali predstavnici korejskog parlamenta ispred Ministarstva kulture, sporta i turizma. U navedeni idejni projekt uključen je i Grad Zagreb ispred kojeg je bio nazočan dopredsjednik Gradske skupštine g. Davor Bernardić.

Nadamo se uspješnoj realizaciji idejnog projekta u skoroj budućnosti, za koji je dogovoren slijedeći susret u veljači u Seulu.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga