PRVA ŽENA 7. DAN U REGIJI

Dana 13. lipnja naša glavna tajnica kluba i dugogodišnja taekwondo djelatnica Tamara Pradegan okrunila se titulom 7. DAN-a Svjetske taekwondo federacije za koju je ispit položila pred tročlanom komisijom predvođenom Kukkiwon ispitivačem velemajstorom Lee Kwangbae-om 9. DAN. Polaganju je prethodila višetjedna svakodnevna priprema s instruktorom Vladom Ivčekom te pismeni rad iz područja taekwondoa koji je priložen ispitnoj dokumentaciji nakon uspješno položenog praktičnog dijela ispita koji se šalje u Kukkiwon u Koreju. Nakon uspješno položenog ispita velemajstor Lee Kwangbae osobno je Tamari skinuo crni pojas 6. Dan i poklonio pojas sa zlatnim slovima uvezenim svojim i njezinim imenom.
Od Europske taekwondo federacije saznali smo da u ovom dijelu Jugozapadne Europe kao i u Hrvatskoj, naša Tamara je 1. žena nositeljica 7. DAN-a Kukkiwon diplome na čemu joj je i predsjednik ETU-a Sakis Pragalos čestitao putem ureda ETU.
Pristižu brojne čestitke iz svih krajeva Lijepe naše... i šire... HVALA SVIMA!

   

 

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga