JASTREBOVI U VARŠAVI

Drugi dan natjecanja na tatami je kročio jastrebov pulen Hrvoje Šep. Hrvoje je zaustavljen u borbi za medalju od 2. nositelja kategorije -74kg španjolskog reprezentativca Raula Martineza Garcie.

HRVOJE ŠEP -74kg
Hrvoje Šep vs Hamza El Baroud, (Nizozemska) 16:7
Hrvoje Šep vs Nicholas Corten (Belgija) 18:11
Hrvoje Šep vs Raul Martinez Garcia (Španjolska) 5:17


Na Otvorenom prvenstvu Poljske, G1 bodovnom turniru Svjetske taekwondo federacije koje se ovog vikenda 29/30.08. održava u Varšavi, Poljska - prvog dana natjecanja jastrebovi natjecatelji u pratnji trenera Dejana Mesarova polučili su značajne uspjehe.

Vedran Golec, trenutno najbolje rangirani hrvatski taekwondo natjecatelj okrunio se zlatnom medaljom nakon 3 pobjede nad renomiranim natjecateljima teške kategorije. U prvom kolu pobijedio je engleskog natjecatelja Walkera, potom ruskog natjecatelja Kuznetsova, da bi u finalu savladao 1. nositelja na ovom natjecanju iskusnog Mahamu Choa, brončanog sa ovogodišnjeg 1. Grand Prix natjecanja u Moskvi.

VEDRAN GOLEC +87kg
1.kolo
Golec Vedran vs Lyle Walker (Velika Britanija) 3:2
2.kolo
Golec Vedran vs Roman Kuznetsov (Rusija) 3:2
Finale
Golec Vedran vs Mahama Cho (Velika Britanija) 6:5

Luka Horvat nažalost je izgubio borbu za medalju od 6. nositelja kategorije -80kg norvežanina Ordemanna, nakon što je u prvom kolu dominiao nad finskim natjecateljem Mantyniemijem, a potom je savladao predstavnika domaćina Pazinskog.

LUKA HORVAT -80kg
1.kolo
Luka Horvat vs Santeri Mantyniemi (Finska) 29:0
2.kolo
Luka Horvat vs Piotr Pazinski (Poljska) 2:1
3.kolo
Luka Horvat vs Richard Andre Ordemann (Norveška) 9:13

Vedran je na ovom bodovnom G1 turniru osvojio novih 10 bodova na rang listi Svjetske taekwondo federacije, a Luka novih 2,16 bodova.Petak je za naše jastrebove uglavnom prošao u miru i odmoru, obavili su akreditaciju i službeno vaganje, prošetali malo po gradu, ručali i popodnevni odmor upotpunili društvenim igrama.

U zajedničkom iščekivanju ždrijeba pozdravljamo naše jastrebove u Poljskoj sa priprema iz Slunja i želimo uspješan nastup u lovu na bodove. A stigao je i ždrijeb.


U četvrtak, 27.08. naša 3 seniora Luka Horvat, Vedran Golec i Hrvoje Šep u pratnji trenera Dejana otputovali su na G1 natjecanje Poljska open koji če se ove godine održati u glavnom gradu Poljske i gdje će naši jastrebovi boraviti do kraja vikenda. Vedran i Luka na tatami će kročiti u subotu, a Hrvoje u nedjelju.

Kratko su se javili u četvrtak u po dolasku s info da su sretno stigli na odredište, smjestili su se i u petak će pristupiti službenom vaganju.

Stigle su i prve fotke nakon 12 sati putovanja.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga