ORGANIZATOR:TKD klub „DUGO SELO“
MJESTO:Dugo Selo
VRIJEME:17.09.2017.
SELEKCIJE:mlađi kadeti/nje
TRENERI:Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA:2 zlata, 1 srebro, 2 bronce
EKIPNI PLASMAN:2. MJESTO MLAĐI KADETI B
BROJ KLUBOVA:29
BROJ NATJECATELJA:180
BROJ ZEMALJA:2

 

U nedjelju, 17.09.2017. u Sportskoj dvorani u Dugom Selu, održano je taekwondo natjecanje "1. Dugo Selo open", u organizaciji TKD kluba Dugo Selo. Na natjecanju je nastupilo 180 natjecatelja iz 29 klubova i 2 zemlje (Hrvatska i BiH).

Natjecatelji TKD kluba Jastreb, njih 6, u pratnji glavne tajnice i trenerice  Tamare Pradegan,  osvojili su  u pojedinačnim plasmanima  5 odličja: 2 zlata, 1 srebro i 2 bronce, dok je naš Marko Vukelić za svoj prvi nastup na tatamiju dobio utješnu medalju.

ZLATOSREBROBRONCA
MARKO MIHOLIĆMARKO MARČETIĆMIHAELA MOLNAR
MATEJ MIHOLIĆIVAN VARGA

ČESTITAMO!

POJEDINAČNI PLASMANI

MARKO MIHOLIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
MATEJ MIHOLIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
MIHAELA MOLNARMLAĐI KADETI1 pobjedaBRONCA
MARKO MARČETIĆMLAĐI KADETIbez pobjedeSREBRO
IVAN VARGAMLAĐI KADETIbez pobjedeBRONCA
MARKO VUKELIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana

 

 • ORGANIZATOR: Poljska taekwondo federacija
  MJESTO:Varšava, Poljska
  VRIJEME:16/17.09.2017.
  SELEKCIJE:juniori/ke, seniori/ke
  TRENERI:Matej Škreblin
  MEDALJE:2 zlata
  BROJ NATJECATELJA:989

  U subotu i nedjelju 16-17.09.2016. u Varšavi, Poljska, u organizaciji Poljske taekwondo federacije, održano je međunarodno taekwondo natjecanje „Polish Open – Warsaw Cup 2017.“, G1 turnir WT-a. Na ovogodišnjem Polish openu TKD Jastreb nastupio je sa 6 natjecatelja, od čega s 3 juniora i 3 seniora.

  Na navedenom natjecanju nastupilo je 989 natjecatelja. Ovaj turnir bio je jedan od lošije organiziranih natjecanja što začuđuje obzirom na G status turnira, tako da su pojedini natjecatelji tek u kasnim poslijepodnevnim satima imali svoje prve borbe, a u sitnim noćnim satima finalne mečeve. Većina trenera žalila se i na elektronsku opremu koja je u mnogim slučajevima zakazala.

  ZLATO
  HRVOJE ŠEP
  ANA TASLAK

  HRVOJE ŠEPSENIORI4 pobjedeZLATO
  ANA TASLAKJUNIORI3 pobjedeSREBRO
  MATEO ZORKOJUNIORI1 pobjedabez plasmana
  IVAN VRGOČSENIORIbez pobjedebez plasmana
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  MARKO LIPOVACJUNIORIbez pobjedebez plasmana

   

  Kratki osvrt trenera Mateja:

  Marko Lipovac i Ivan Vrgoč kao mladi, ali neiskusni seniori, dobili su priliku svojim zalaganjem na treninzima okušati se na ovako velikoj i jakoj smotri u seniorskoj konkurenciji. Nažalost nisu pobijedili, ali nisu ni pokleknuli pred starijim i iskusnijim protivnicima te su na početku sezone ubrali veliko i korisno iskustvo, a i time doživjeli razliku između juniorskog i seniorskog taekwondoa.

  Treći seniorski adut kluba, Hrvoje Šep, svoje četiri borbe odradio je koncentrirano i s fokusom na osvajanje željenog 1. mjesta i time je skupio novih 10 bodova za svjetsku ljestvicu.Ukratko sa zadnja 3 G turnira (Luxemburg, Univerzijada, Poljska) odnosi 2 zlata i potvrđuje svoje mjesto u poluteškoj kategoriji!

  Juniorima Ani Taslak, Janu Marijanu Kovačeviću i Mateu Zorku bio je ovo prvi i ujedno testni turnir nakon ljeta, a sve u svrhu pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava u studenom. Kod Jana i Matea ovaj put nam se sreća nije osmjehnula. Imali smo probleme s električnom zaštitnom opremom i obojica gube borbe u kvalifikacijama; Jan u prvoj pri rezultatu 22:20, a Mateo u drugoj borbi na bod razlike, dok Ana s 3 pobjede odlazi u finale i susreće se sa starom rivalkom Nadicom iz Srbije te gubi na zlatni bod pri rezultatu 6:6.

  Što se tiče ovog turnira nisam nezadovoljan kao trener, dapače, vidi se da nam natjecatelji napreduju; iako nisu još na svom maksimumu. Odradili su odlično, a cilj je bio da popravimo sitnice pred nastup na najbitnijem turniru u godini EP 2017.

  Uvijek nam ostaje i nada da će taj bitan turnir osim bolje opreme suditi i kvalitetniji suci, a i da će biti popraćen s više kamera što će našim natjecateljima zasigurno biti dovoljno da stanu na najviša postolja.

 • Prvog dana natjecanja na ljetnoj Univerzijadi u Kineskom Tajpehu predstavnici hrvatskih sveučilišta Luka Horvat i Matea Jelić nisu se uspjeli domoći željene medalje i poraženi su u kvalifikacijskim borbama.

  Luka Horvat bio je nadomak medalje nakon 2 uvjerljive borbe nad natjecateljima iz Sudijske Arabije i Brazila, dok ga je u borbi za medalju savladao već poznati renomirani norveški natjecatelj Ordeman rezultatom 19:6, čime se Luka svrstao na 5.-8. mjesto.

  Nova šansa i izazov, te popravni ispit slijedi u subotu 26.08. kada će naši studenti ekipno braniti boje Hrvatske u sastavu Brečić, Kanaet, Šep i Horvat.

  Evo i prvih fotografija uz javljanje našeg jastreba iz daleke Kine s Univerzijade

  20883105101557141792720097834756797978740443n
  2091525610155714179152009355335871958200711n
  20915522101557141793570095215282750321464691n
  20882961101557141794920097180187861846891681n

  Jastrebovi natjecatelji, Hrvoje Šep, Luka Horvat i Nives Kerner predstavljat će svoja sveučilišta na 29. ljetnoj Univerzijadi koja će se održati od 19. do 30. kolovoza u Taipeiju na koju su otputovali danas u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

  Trener Matej ispratio je našeg Hrvoja u zračnu luku Franjo Tuđman iz koje su hrvatski sportaši krenuli put Taipeia.

  Sretno svima!

 • U četvrtak 17. kolovoza odrađen je zadnji trening našeg Hrvoja pred nastup na Univerzijadi. Naši treneri Matej i Hong uz potporu juniorskog i seniorskog dijela ekipe potrudili su se zajedničkim snagama što bolje pripremiti našeg pulena za predstojeće natjecanje.

  Prvog dana natjecanja na Grand Prixu u Moskvi Vedran Golec kao 6. nositelj uspio se plasirati među 3 najuspješnija natjecatelja svijeta, osvojivši brončanu medalju i poklon bon od 1000 USD. Prvo kolo bio je slobodan, u drugom pobjeđuje francuza Omar El Yazidija rezultatom 3:8, nakon čega pobjeđuje aktualnog vice prvaka svijeta i brončanog olimpijca britanca Mahamma Choa rezutatom 13:15, nakon čega biva zaustavljen pri rezultatu 4:8 od kasnijeg pobjednika, zlatnog Rusa, Romana Kuznetsova.
  Čestitke Vedranu i stručnom stožeru u pratnji.

  Danas su još nastupile tri hrvatske reprezentativke: Iva Radoš, Melani Adamić Golić i Matea Jelić, no nisu se uspjele plasirati dalje od eliminacijskih borbi.

  Sutra će na tatamiju medalje pokusati izboriti Luka Horvat kojeg u prvom kolu čeka korejski natjecatelj Kim Hun koji nije na ovom GP rangirani nositelj, te Toni Kanaet u istoj kategoriji te predstavnica nježnijeg spola, medaljašica s ovogodišnjeg SP - Kristina Tomić.

  Sretno svima!!!


  Drugog dana natjecanja Luka Horvat izgubio je borbu u prvom kolu od korejskog natjecatelja rezultatom 9:10, dok su druga dva hrvatska natjecatelja Kristina Tomić i Toni Kanaet u tijesnim rezultatima s renomiranim natjecateljima (Aarona Cook 17:19 , Camile Rodrigues 17:18) u borbama za medalje ostali bez odlicja.

  Trećeg i poslijednjeg dana natjecanja na tatami su stupila još 4 hrvatska natjecatelja Marija Štetić, Bruna Vuletić, Lovre Brečić i Deni Andrun Razić koji se nažalost nisu uspjeli probiti do medalje.

   

  Oznake:

  U vremenu od 4. do 6. kolovoza u Moskvi održat će se 1. grand prix za koji su pozivnice dobili jastrebovi natjecatelji Luka Horvat i Vedran Golec.

  Sretno!

   

  ORGANIZATOR: HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ
  DOMAĆIN: TKD klub „ZADAR“
  MJESTO: Zadar
  VRIJEME: 24.06.2016.
  TRENERI: Matej Škreblin, Ivan Brekalo, Tomislav Miščančuk
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 2 srebra, 11 bronci
  EKIPNI PLASMAN:

  2. MJESTO SVEUKUPNO KADETI/NJE + JUNIORI/KE

  3. MJESTO KADETI

  3. MJESTO SVEUKUPNO KADETI/NJE

  4. MJESTO JUNIORI

  4. MJESTO SVEUKUPNO JUNIORI/KE

  BROJ NATJECATELJA: 278 kadeta/nja, 167 juniora/ki
  BROJ KLUBOVA: 69

   U subotu 24. lipnja u dvorani Krešimira Ćosića popularno zvanoj „peka“ zbog svog oblika, u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu Taekwondo kluba Zadar, održalo se Prvenstvo Hrvatske 2017. za kadete i juniore koje je ujedno bio i posljednji treći bodovni kriterijski turnir za kadetsku i juniorsku reprezentacije Hrvatske.

  U sveukupnom poretku na ovom natjecanju kroz sve selekcije naš klub zauzeo je 2. mjesto iza prvoplasiranog TKD Marjan i trećeplasiranog TKD Metalac, 4. mjesto u selekciji juniora, 4. mjesto sveukupno u selekciji juniora i juniorki, 3. mjesto u selekciji kadeta i 3. mjesto sveukupno u selekciji kadeta i kadetkinja.

  Sa ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske za kadete/nje i juniore/ke TKD klub Jastreb vraća se sa 14 medalja u pojedinačnim plasmanima: 8 kadetskih i 6 juniorskih.

  Brončane medalje u kadetskoj konkurenciji osvojili su Darija Zeljko +59, Matea Zeljko -55, Lovro Miloš -61, Leon Zorko -57, Fran Vrbanac -53, Tin Malečić -49 i Luka Tomić -45, dok je Mateo Vukšić u istoj kategoriji -45 osvojio srebro.

  U juniorskoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Mateo Zorko -73, srebro Ana Taslak -63, a bronce Matej Horvat i Jan Marijan Kovačević -55, Paola Strašćek -46 i Karla Klaudia Kvesić -52 kg.

  Ako se uzme u obzir da su nam čak 3 već renomirana natjecatelja (kadetkinja Darija Zeljko, i juniori Ana Taslak i Jan Marijan Kovačević) zbog povreda i dužeg izbivanja s treninga nastupili na ovogodišnjem PH izvan vrhunske forme i kontinuiteta u trenažnom procesu, možemo zaključiti komentar sa zahvalom za nastup navedenim natjecateljima i u skladu s trenutnim mogućnostima zadovoljavajućim rezultatima kao i renomiranoj natjecateljki Lauri Glasnović koja nas je bodrila iz navijačkih redova i koja je morala propustiti ovogodišnje PH po stručnom mišljenju medicinske struke i trenutno se nalazi na rehabilitaciji kroz propisanu terapiju.

  ZLATOSREBROBRONCA
  MATEO ZORKOMATEO VUKŠIĆLUKA TOMIĆ
  ANA TASLAKFRAN VRBANAC
  KARLA KLAUDIA KVESIĆ
  MATEJ HORVAT
  DARIJA ZELJKO
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ
  LEON ZORKO
  LOVRO MILOŠ
  MATEA ZELJKO
  PAOLA STRAŠĆEK
  TIN MALEČIĆ

   I da zaključimo:
  Po završetku svih kriterijskih turnira za nadolazeća EP 2017 imamo kroz navedeno kvalificirana 2 juniora: Matea Zorka i Jana Marijana Kovačevića i 2 juniorke kroz President cup - Anu Taslak -63 i Paolu Strašćek-46 kg

  ČESTITKE SVIMA

   

  MATEO ZORKOJUNIORI3 pobjedeZLATO
  MATEO VUKŠIĆSTARIJI KADETI4 pobjedeSREBRO
  ANA TASLAKJUNIORI2 pobjedeSREBRO
  LUKA TOMIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeBRONCA
  FRAN VRBANACSTARIJI KADETI2 pobjedeBRONCA
  KARLA KLAUDIA KVESIĆJUNIORI2 pobjedeBRONCA
  MATEJ HORVATJUNIORI2 pobjedeBRONCA
  DARIJA ZELJKOSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆJUNIORI1 pobjedaBRONCA
  LEON ZORKOSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  LOVRO MILOŠSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  MATEA ZELJKOSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  PAOLA STRAŠĆEKJUNIORI1 pobjedaBRONCA
  TIN MALEČIĆSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  ADNAN ALAGIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  ANA RENE ČOLAKSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  IVAN DRAŽENOVIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  IVONA STRAŠĆEKSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  MARIO GALIĆJUNIORI1 pobjedabez plasmana
  ANTONIO DRAGUNSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  CARMEN HEINRICHSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  FILIP GALIJANIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  JOSIP ŠPOLJARIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  KARLO MALEČIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  MARKO LIPOVACJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  NICOLE DAGELIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  NIKOLINA MESIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  VITO MILANOVIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

  EKIPNI PLASMANI

  SVEUKUPNI POREDAK (kadeti+juniori)

  MŽUKUPNO
  MARJAN 46MARJAN 80MARJAN 126
  JASTREB 38DUBRAVA 30JASTREB 54
  METALAC 31FOX 25METALAC 52
  DUBRAVA 52
  JUNIORIJUNIORKEUKUPNO
  METALAC 21MARJAN 50MARJAN 70
  MARJAN 20MEDVEDGRAD 20METALAC 31
  SUŠAK 19VELIKA GORICA 16FOX 27
  JASTREB 16JASTREB 26
  KADETIKADETKINJEUKUPNO
  MARJAN 26MARJAN 30MARJAN 56
  KARLOVAC 25DUBRAVA 25DUBRAVA 47
  DUBRAVA 22ZAPREŠIĆ 19JASTREB 28
  JASTREB 22

   

   

 • ORGANIZATOR: TKD KLUB SENJ
  MJESTO: Senj
  VRIJEME: 10.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo
  OSVOJENA ODLIČJA:      3 zlata, 1 srebro, 3 bronce
  BROJ NATJECATELJA:      246
  BROJ KLUBOVA: 36
  BROJ ZEMALJA: 2 (Hrvatska, Slovenija)

   

  U vikendu 17/18. Lipnja u Beču Lucija Jazić nastupila je u individualnoj kategoriji juniorki na međunarodnom poomsae natjecanju G1 i A statusa Austrian Open Poomsae u sklopu selekcije Grada Zagreba na kojem se naša perspektivna i još uvijek nedovoljno iskusna natjecateljica odličnim nastupom plasirala u polufinale.

  KOMENTAR TRENERA KREŠIMIRA CRNČECA:
  Lucija je kvalifikacije odradila vrlo dobro i prošla je u polufinale kao 7. plasirana. U polufinalnom nastupu zbog umora i malog pada koncentradcije nažalost nije se uspjela plasirati u finale. Treba uzeti u obzir kako je u ovoj kategoriji među najmlađim djevojkama i nadamo se kako će joj ovo iskustvo pomoći u daljnjem radu i rezultatima za koje vjerujemo da će neminovno u budućnosti doći. Svaki nastup se može gledati kao poraz ili pobjeda, sva bit je u tome da se iz njega nauči i izvuče pouka.

   Austrian Poomsae Open 2017. G1 turnir WTF A turnir ETU

   

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB SENJ
  MJESTO: Senj
  VRIJEME: 10.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo
  OSVOJENA ODLIČJA: 3 zlata, 1 srebro, 3 bronce
  BROJ NATJECATELJA: 246
  BROJ KLUBOVA: 36
  BROJ ZEMALJA: 2 (Hrvatska, Slovenija)

  Naši mlađi i stariji kadeti u pratnji trenera Ivana Brekala branili su boje kluba na 18. memorijalnom kadetskom turniru „Senjski vitezovi“, turniru za nacionalnu kadetsku rang listu HTS-a, koji se održao 10. lipnja u Senju. Na natjecanju je nastupilo 246 natjecatelja iz 36 hrvatskih i slovenskih klubova.

  Jastrebovi su na ovom natjecanju osvojili 3 zlatne, 1 srebrnu te 3 brončane medalje.

  Zlatnim medaljama okitili su se Leon Zorko, Vito Milanović i Matea Zeljko, srebrnom Luka Tomić, a brončanim Antonio Dragun, Ivan Draženović i Fran Vrbanac.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  LEON ZORKOLUKA TOMIĆANTONIO DRAGUN
  VITO MILANOVIĆIVAN DRAŽENOVIĆ
  MATEA ZELJKOFRAN VRBANAC

   

   ČESTITAMO !!!

  VITO MILANOVIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  MATEA ZELJKOSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  LEON ZORKOSTARIJI KADETI2 pobjedeZLATO
  LUKA TOMIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeSREBRO
  ANTONIO DRAGUNSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  IVAN DRAŽENOVIĆSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  FRAN VRBANACSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  LORENA KABIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  NICOLE DAGELIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  KARLA KIRINSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

   

  ORGANIZATOR: FEDERATION LUXEMBOURGEOISE DES ARTS MATIAUX
  MJESTO: Luxembourg
  VRIJEME: 10./11.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 100
  BROJ ZEMALJA: 16

  Jastrebov veteran Dražen Ćaćić u pratnji trenera Mateja Škreblina nastupio je na Prvom Europskom master prvenstvu koji se održao 10. i 11. lipnja u Luksemburgu. Na natjecanju je nastupilo 100-tinjak natjecatelja iz 16 zemlja.

  Dražen Ćaćić nastupio je u kategoriji 45 – 49 godina +80kg. U prvom kolu Dražen je bio slobodan jer se ruski natjecatelj nije pojavio iz neznanih razloga dok se u drugom kolu susreo s Austrijancem Norbertom Herzom od kojeg je izgubio borbu zlatnim bodom pri rezultatu 5:5 zbog 2 opomene čime je osvojio brončanu medalju.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  BRONCA
  DRAŽEN ĆAĆIĆ

   ČESTITAMO !!!

   1st EUROPEAN MASTER CHAMPIONSHIP 2

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB JAKOVLJE
  MJESTO: sportska dvorana SŠ Ban Josip Jelačić, Zaprešić
  VRIJEME: 10.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Tomislav Miščančuk
  OSVOJENA ODLIČJA: 2 zlata, 3 srebra, 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 121
  BROJ ZEMALJA: 18

   Jastrebovih 6 natjecatelja u pratnji trenera Tomislava Miščančuka u subotu 10. lipnja nastupilo je na 6. Jakovlje limač kupu koji se održao u Zaprešiću. Na natjecanju je nastupio 121 natjecatelj.

  Jastrebovi su osvojili sveukupno 2 zlatne, 3 srebrne i 1 brončanu medalju.

  Zlatom su se okrunili Vito Knežević i Nikolina Jurak, srebrom Robert Raić, Mihaela Molnar i Lana Šnidarić, a broncom Andrija Vrbanac.

   

  ZLATOSREBROBRONCA
  VITO KNEŽEVIĆROBERT RAIĆANDRIJA VRBANAC
  NIKOLINA JURAKMIHAELA MOLNAR
  LANA ŠNIDARIĆ

   ČESTITAMO !!!

  VITO KNEŽEVIĆLIMAČI1 pobjedaZLATO
  NIKOLINA JURAKMLAĐI KADETI2 pobjede ZLATO
  ROBERT RAIĆLIMAČI1 pobjedaSREBRO
  MIHAELA MOLNARMLAĐI KADETIbez pobjedeSREBRO
  LANA ŠNIDARIĆMLAĐI KADETIbez pobjedeSREBRO
  ANDRIJA VRBANACLIMAČIbez pobjedeBRONCA

 •  

  ORGANIZATOR: FEDERATION LUXEMBOURGEOISE DES ARTS MATIAUX
  MJESTO: Luxembourg
  VRIJEME: 10./11.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato
  BROJ NATJECATELJA: 451
  BROJ ZEMALJA: 18

   

  Naš senior Hrvoje Šep u pratnji trenera Mateja Škreblina nastupio je natjecanju G1 statusa Luxembourg open koji se održao 10. i 11. lipnja u Luksemburgu na kojemu je nastupio 451 natjecatelj iz 18 zemlja.

  Hrvoje Šep u kategoriji -87kg osvojio je zlatnu medalju sa 3 pobjede. U prvom kolu pobijedio je Nijemca Lukasa Winklera rezultatom 8:4. U drugom kolu dočekao ga je Amerikanac, kojeg je Hrvoje s lakoćom pobijedio 18:5. U finalnoj borbi susreo se s poznatim turskim predstavnikom i prvim nositeljem u njegovoj kategoriji Alijem Sarijem (brončanim sa EP 2012 i EP 2014) kojeg je pobijedio 7:5 te se okitio zlatnom medaljom i osvaja novih 10 bodova na WTF ljestvici.

  ZLATO
  HRVOJE ŠEP

  ČESTITAMO !!!

  HRVOJE ŠEPSENIOR3 pobjedeZLATO

   

  U predstojećem vikendu 17/18 lipnja jastrebica Lucija Jazić nastupit će u sastavu selekcije grada Zagreba na međunarodnom taekwondo natjecanju Austria open poomsae - natjecanje WTF G1 i ETU A statusa

  Našoj Luciji želimo sretan put i uspješan nastup

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB JASTREB
  MJESTO: Zagreb
  VRIJEME: 04.06.2017.
  SELEKCIJE: kick
  TRENERI: Muki Kovačević, Filip Božić
  OSVOJENA ODLIČJA: 4 zlata, 5 srebra, 1 bronca

  U nedjelju 4. lipnja održali smo naš tradicionalni limač kup kroz disciplinu kick na kojem su nastupili najmlađi natjecatelji vrtićkog uzrasta našeg kluba.

  Kroz zajednički trening u uvodnom dijelu turnira treneri su demonstrirali skraćenu verziju treninga i svi natjecatelji nagrađeni su poklon paketima za kraj sezone koje je podijelila maskota jastreba uz slatkiše i napitke naših donatora.

  Roditelji djece bili su aktivni sudionici ovog natjecanja i također su dobili zaslužene medalje.

  ZLATOSREBROBRONCA
  IVICA ZOVKODANIEL KOŽULADAM JANDRAS
  LAURA KOZIĆIVA MARTINČEVIĆ
  NOA PRADEGANLORENA ŠAKANOVIĆ
  ROBERT PUKLJAKNIKO IVANOVIĆ
  SARA ČUPORT

  ČESTITAMO !!!

  IVICA ZOVKO2 pobjedeZLATO
  LAURA KOZIĆ1 pobjedaZLATO
  NOA PRADEGAN1 pobjedaZLATO
  ROBERT PUKLJAK1 pobjedaZLATO
  DANIEL KOŽULbez pobjedeSREBRO
  IVA MARTINČEVIĆbez pobjedeSREBRO
  LORENA ŠAKANOVIĆbez pobjedeSREBRO
  NIKO IVANOVIĆbez pobjedeSREBRO
  SARA ČUPORTbez pobjedeSREBRO
  ADAM JANDRASbez pobjedeBRONCA

   

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB JASTREB
  MJESTO: Zagreb
  VRIJEME: 04.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo, Tomislav Miščančuk
  OSVOJENA ODLIČJA: 2 zlata, 6 srebra, 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 59
  BROJ KLUBOVA: 7
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska

   Naših 9 najmlađih natjecatelja u pratnji trenera Ivana Brekala i Tomislava Miščančuka sakupljalo je bodove i iskustvo na međuklupskom turniru 3. kolu lige limača i limačica u organizaciji našeg kluba. Na natjecanju je nastupilo 59 natjecatelja iz 7 hrvatskih klubova. Naši limači osvojili su sveukupno 2 zlata, 6 srebra i 1 broncu

  Zlatne medalje osvojili su Jan Lakatoš i Lea Barić, srebrne Niko Subotičanec, Viktor Ranogajec, Tin Budiša, Fran Marković, Luka Nišandžić i Vito Knežević dok se brončanom medaljom okitila Karla Roso.

   

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  JAN LAKATOŠNIKO SUBOTIČANECKARLA ROSO
  LEA BARIĆVIKTOR RANOGAJEC
  TIN BUDIŠA
  FRAN MARKOVIĆ
  LUKA NIŠANDŽIĆ
  VITO KNEŽEVIĆ

   

  ČESTITAMO !!!

  JAN LAKATOŠLIMAČI1 pobjedaZLATO
  LEA BARIĆLIMAČI2 pobjedeZLATO
  NIKO SUBOTIČANECLIMAČI1 pobjedaSREBRO
  VIKTOR RANOGAJECLIMAČI1 pobjedaSREBRO
  TIN BUDIŠALIMAČIbez pobjedeSREBRO
  FRAN MARKOVIĆLIMAČIbez pobjedeSREBRO
  LUKA NIŠANDŽIĆLIMAČIbez pobjedeSREBRO
  VITO KNEŽEVIĆLIMAČIbez pobjedeSREBRO
  KARLA ROSOLIMAČIbez pobjedeBRONCA

  limaći 2017 2 velika

  ČESTITAMO !!!

  Jastrebov dvojac Luka Horvat -80kg i Vedran Golec +87kg, nakon odrađenog turnira Austria open krenuo je u sklopu reprezentacije prema Skradinu na završne pripreme prije nastupa na Svjetskom prvenstvu koje će biti održano u domovini taekwondoa u gradu Muju od 19.06 do 02.07

   

  ORGANIZATOR: AUSTRIAN TAEKWONDO FEDERATION
  MJESTO: Innsbruck
  VRIJEME: 03./04.06.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo, Matej Škreblin, Dejan Mesarov
  OSVOJENA ODLIČJA: 4 zlata, 2 bronce
  BROJ NATJECATELJA: 975
  BROJ ZEMALJA: 22

  Na natjecanju G1 statusa Austrian open koje se održalo 03. i 04. lipnja u Innsbrucku nastupilo je 975 natjecatelja iz 22 zemlje među kojima su bili i naši članovi.

  Jastrebovi natjecatelji nastupili su kroz redove Zagrebačke selekcije dok su seniori Luka i Vedran branili broje Hrvatske kroz redove reprezentacije.

  Zlatne medalje osvojili su senior Luka Horvat -80kg s 3 pobjede, juniorka Ana Taslak -63kg s 4 pobjede , junior Mateo Zorko -73kg s 4 pobjede te kadet Tin Malečić -49kg s 4 pobjede. Brončanim medaljama okitila se kadetkinja Ivona Strašćek -41kg s 3 pobjede te senior Vedran Golec +87kg s 1 pobjedom.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

   

  ZLATOBRONCA
  LUKA HORVATIVONA STRAŠĆEK
  ANA TASLAKVEDRAN GOLEC
  MATEO ZORKO
  TIN MALEČIĆ

   ČESTITAMO !!!

  LUKA HORVATSENIORI3 pobjedeZLATO
  ANA TASLAKJUNIORI4 pobjedeZLATO
  MATEO ZORKOJUNIORI4 pobjedeZLATO
  TIN MALEČIĆKADETI4 pobjedeZLATO
  IVONA STRAŠĆEKKADETI3 pobjedeBRONCA
  VEDRAN GOLECSENIORI1 pobjedaBRONCA
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  HRVOJE ŠEPSENIORI1 pobjedabez plasmana
  PAOLA STRAŠĆEKSENIORI1 pobjedabez plasmana
  MATEJ HORVATJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  KARLA KLAUDIA KVESIĆJUNIORI2 pobjedebez plasmana
  LAURA GLASNOVIĆJUNIORI1 pobjedabez plasmana
  MARKO LIPOVACJUNIORI2 pobjedebez plasmana

 •  

  ORGANIZATOR: TKD KLUB „HVOJNICA“ FOJNICA
  MJESTO: Fojnica, BiH
  VRIJEME: 27.05.2017.
  SELEKCIJE: Borbe
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 1 srebro, 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 245
  BROJ KLUBOVA: 26
  BROJ ZEMALJA: 2 (Hrvatska i BiH)

  Jastrebovi mlađi kadeti, Erol Mujkić, Lorena Kabić i Ivan Varga, u sklopu zagrebačke selekcije Zagrebačkog taekwondo saveza 27.05.2017. nastupili su na 20. Međunarodnom turniru Fojnica open 2017. koji se održao u Fojnici. Na natjecanju je sudjelovalo 245 natjecatelja iz 26 klubova iz Hrvatske i BiH, a svi naši predstavnici vratili su se s medaljama oko vrata.

  Erol Mujkić u kategoriji -51kg osvojio je zlatnu medalju, Lorena Kabić u kategoriji
  -39kg osvojila je srebrnu medalju dok je Ivan Varga u kategoriji -36kg osvojio brončanu medalju.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  EROL MUJKIĆLORENA KABIĆIVAN VARGA

   ČESTITAMO !!!

  EROL MUJKIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
  LORENA KABIĆMLAĐI KADETI2 pobjede SREBRO
  IVAN VARGAMLAĐI KADETI1 pobjedaBRONCA

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB KARLOVAC
  MJESTO: Karlovac
  VRIJEME: 27.05.2017.
  SELEKCIJE: borbe, forme
  TRENERI: Ivan Brekalo, Tomislav Miščančuk, Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 7 zlata, 5 srebra, 5 bronci
  EKIPNI PLASMAN: 1. mjesto sveukupno
  1. mjesto kadeti
  1. mjesto kadetkinje
  1.mjesto kadeti/kadetkinje
  3. mjesto juniorke
  BROJ NATJECATELJA: 896
  BROJ KLUBOVA: 78
  BROJ ZEMALJA: 11

  U subotu 27.05.2017. Jastrebovi natjecatelji u pratnji trenera Ivana Brekala, Tomislava Miščančuka i Mateja Škreblina sudjelovali su na turniru Karlovac open 2017. koji se održao u SD Mladost u Karlovcu. Na natjecanju je nastupilo 896 natjecatelja iz 78 klubova i 11 zemlja. Na ovom natjecanju klub organizator ujedno je obilježio i proslavio svoju 50. obljetnicu rada i djelovanja u gradu na 4 rijeke.

  Jastrebovi su u sveukupnom poretku u sportskoj borbi zauzeli 1. mjesto. Također, 1.mjesto zauzeli su i u selekciji kadeta/kadetkinja (1.mjesto kadeti i 1.mjesto kadetkinje) te 3. mjesto u selekciji juniorki.

  Na natjecanju u formama klub je predstavljala samo naša reprezentativka Lucija Jazić koja se u kategoriji juniorki okitila zlatnom medaljom.

   

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  KARLA KLAUDIA KVESIĆSVEN KOLEVSKIANTONIO DRAGUN
  ROKO BULJANKARLO MALEČIĆMATEO VUKŠIĆ
  IVAN DRAŽENOVIĆFRAN VRBANACCARMEN HEINRICH
  LEON ZORKOANASTASIA LAKATOŠANTONIA GALIJANIĆ
  TIN MALEČIĆNIKOLINA MESIĆMATEA ZELJKO
  KARLA KIRIN

   POJEDINAČNI PLASMANI - FORME

  ZLATO
  LUCIJA JAZIĆ

  ČESTITAMO !!!

   

  KARLA KLAUDIA KVESIĆJUNIORI3 pobjedeZLATO
  ROKO BULJANMLAĐI KADETI2 pobjedeZLATO
  IVAN DRAŽENOVIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  LEON ZORKOSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  TIN MALEČIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  KARLA KIRINSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  SVEN KOLEVSKIMLAĐI KADETI3 pobjedeSREBRO
  KARLO MALEČIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeSREBRO
  FRAN VRBANACSTARIJI KADETI2 pobjedeSREBRO
  ANASTASIA LAKATOŠSTARIJI KADETI1 pobjedaSREBRO
  NIKOLINA MESIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeSREBRO
  ANTONIO DRAGUNSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  MATEO VUKŠIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeBRONCA
  CARMEN HEINRICHSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  ANTONIA GALIJANIĆSTARIJI KADETI1 pobjedaBRONCA
  MATEA ZELJKOSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  MARIO DULIBIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  FILIP GALIJANIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  ADNAN ALAGIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  LUKA TOMIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  ANDRIJA MAČEKSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

  viber-image
  viber-image-3
  viber-image-2
  viber-image-4
  viber-image-5

   

   ORGANIZATOR: MOLDAVIAN TAEKWONDO FEDERATION
  MJESTO: Kišinjev, Moldavija
  VRIJEME: 20./21.05.2017.
  TRENERI: Dejan Mesarov
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 srebro
  BROJ NATJECATELJA: 313
  BROJ KLUBOVA: 70 borbe, 15 forme
  BROJ ZEMALJA: 19

  Naš senior Luka Horvat u pratnji trenera Dejana Mesarova nastupio je na turniru G1 statusa Moldova open koji se održao 20. i 21.svibnja u Kišinjevu, glavnom gradu Moldavije. Na natjecanju je nastupilo 313 natjecatelja iz 19 zemlja.

  Luka je na ovom natjecanju osvojio srebrnu medalju s 2 pobjede, ali i nove bodove na WTF ljestvici.

  KOMENTAR TRENERA:
  Luka se okitio srebrnom medaljom nakon što je u prvom kolu pobijedio domaćeg predstavnika 12:0 i predajom borbe u prvoj rundi. U drugom kolu susreo se s predstavnikom Poljske te slavio rezultatom 14:12 i nakon čega je protivnik diskvalificiran zbog 10 opomena. Finale smo predali starom znancu Karajloviću iz Srbije zbog boli u zadnjoj loži. Jednostavno, nismo htjeli riskirati jer pred Lukom su završne pripreme i nastup na Svjetskom prvenstvu pa je zdravlje ipak na prvom mjestu. Novi bodovi su osvojeni, kontinuitet osvajanja medalja je tu ( osma medalja za redom) i što je najvažnije, čitavi se vraćamo doma.

  SREBRO
  LUKA HORVAT

  ČESTITAMO !!!

  LUKA HORVATSENIORI2 pobjedeSREBRO

   

 •  

  ORGANIZATOR: TKD KLUB SUSEDGRAD SOKOL
  MJESTO: SD Sutinska Vrela, Zagreb
  VRIJEME: 13.05.2017.
  SELEKCIJE: borbe, forme
  TRENERI: Ivan Brekalo, Matej Škreblin, Dejan Mesarov, Krešimir Crnčec
  OSVOJENA ODLIČJA: 10 zlata, 6 srebra, 8 bronci
  EKIPNI PLASMAN: 1. mjesto u sveukupnom poretku 1. mjesto mlađi kadeti 1. mjesto kadeti 3. mjesto kadetkinje 1. mjesto juniori 3. mjesto juniorke
  BROJ NATJECATELJA: 666 borbe, 100 forme
  BROJ KLUBOVA: 70 borbe, 15 forme
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska, Slovenija

   

  U subotu 13.05.2017. u Sportskoj dvorani „Sutinska Vrela“ u Podsusedu održan je Susedgrad-Sokol pokal, kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju te za gradsku selekciju. Na natjecanju u borbama nastupilo je 666 natjecatelja iz 70 klubova i 2 zemlje (Hrvatska i Slovenija) dok je na natjecanju u formama nastupilo 100 natjecatelja iz 15 hrvatskih klubova.

  Jastrebovi natjecatelji u pratnji trenera Ivana Brekala, Mateja Škreblina i Dejana Mesarova u sveukupnom poretku u sportskoj borbi zauzeli su 1. mjesto. Također, 1. mjesto zauzeli su u kategorijama mlađih kadeta, starijih kadeta i juniora dok su 3. mjesto zauzeli u kategorijama kadetkinja i juniorki.

  Na natjecanju u formama Jastreb je predstavljala samo jastrebova reprezentativka Lucija Jazić u pratnji trenera Krešimira Crnčeca koja se u kategoriji juniorki okitila zlatnom medaljom.

  VITO MILANOVIĆ NAJUSPJEŠNIJI JE KADET TURNIRA!
  ANA TASLAK NAJUSPJEŠNIJA JE JUNIORKA TURNIRA!

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

   

  ZLATOSREBROBRONCA
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆBORNA MARINKOVPAOLA STRAŠĆEK
  MATEO ZORKOEROL MUJKIĆLAURA GLASNOVIĆ
  ANA TASLAKMARKO MRAKOVIĆNIVES KERNER
  SVEN KOLEVSKIMARKO SUBOTIČANECKARLO MALEČIĆ
  MARKO MIHOLIĆANTONIO DRAGUNFRAN VRBANAC
  LORENA KABIĆNIKOLINA MESIĆCARMEN HEINRICH
  VITO MILANOVIĆIVONA STRAŠĆEK
  LUKA TOMIĆNICOLE DAGELIĆ
  MATEA ZELJKO

   

  POJEDINAČNI PLASMANI - FORME

  ZLATO
  LUCIJA JAZIĆ

  ČESTITAMO !!!

   

  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆJUNIORI3 pobjedeZLATO
  MATEO ZORKOJUNIORI3 pobjedeZLATO
  ANA TASLAKJUNIORI4 pobjedeZLATO
  SVEN KOLEVSKIMLAĐI KADETI4 pobjedeZLATO
  MARKO MIHOLIĆMLAĐI KADETI3 pobjedeZLATO
  LORENA KABIĆMLAĐI KADETI3 pobjedeZLATO
  VITO MILANOVIĆSTARIJI KADETI4 pobjedeZLATO
  LUKA TOMIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  MATEA ZELJKOSTARIJI KADETI3 pobjedeZLATO
  BORNA MARINKOVMLAĐI KADETIbez pobjedeSREBRO
  EROL MUJKIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaSREBRO
  MARKO MRAKOVIĆMLAĐI KADETI3 pobjedeSREBRO
  MARKO SUBOTIČANECMLAĐI KADETI2 pobjedeSREBRO
  ANTONIO DRAGUNSTARIJI KADETI1 pobjedaSREBRO
  NIKOLINA MESIĆSTARIJI KADETI1 pobjedaSREBRO
  PAOLA STRAŠĆEKJUNIORI1 pobjedaBRONCA
  LAURA GLASNOVIĆJUNIORI1 pobjedaBRONCA
  NIVES KERNERSENIORIbez pobjedeBRONCA
  KARLO MALEČIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeBRONCA
  FRAN VRBANACSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  CARMEN HEINRICHSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  IVONA STRAŠĆEK STARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  NICOLE DAGELIĆSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  MATEJ HORVATJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  MARKO LIPOVACJUNIORI1 pobjedabez plasmana
  MARIO GALIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  KARLA KLAUDIA KVESIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  JAN KOVAČEVIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  MATEJ MIHOLIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  NINO KOLEGAMLAĐI KADETI1 pobjedabez plasmana
  IVAN DRAŽENOVIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  MATEO VUKŠIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

 •  

  ORGANIZATOR: EUROPSKA TAEKWONDO FEDERACIJA
  MJESTO: Rodos, Grčka
  VRIJEME: 07./08.05.2017.
  SELEKCIJE: forme
  BROJ NATJECATELJA: 738
  BROJ KLUBOVA: 60
  BROJ KATEGORIJA: 13
  BROJ ZEMALJA: 28

  Naša formašica Lucija Jazić u sklopu reprezentacije Hrvatske nastupila je na 13. Europskom prvenstvu u formama koje se održalo 7./8. svibnja na Rodosu u Grčkoj. Na natjecanju je nastupilo 738 natjecatelja iz 28 zemlja i to u 13 različitih kategorija. Lucija je na ovom prvenstvu nastupila individualno kao juniorka u sklopu čega je ušla u polufinale u kojemu je zauzela 13. dok se kroz ženski juniorskim timu plasirala na 10. mjesto.

  KOMENTAR TRENERA:
  Lucija je prvoga dana natjecanja nastupila samostalno kao juniorka te je u njenoj kategoriji bilo ukupno 37 natjecateljica. Lucija je u polufinale ušla kao 16. i nije se uspjela plasirati u finale te je zauzela odlično 13. mjesto.

  Iza sebe je ostavila djevojke koje su ove godine osvajale medalje na G turnirima, ali i na prošlom Europskom prvenstvu. Ovo je jedan vrlo dobar rezultat, a pogotovo kada si tamo među najmlađim natjecateljima. Pobijediti 24 djevojke na Europskom prvenstvu nije mala stvar i nadam se kako će pravi rezultat doći na vidjelo za 2 godine na Europskom prvenstvu kada će Lucija imati značajno više iskustva, a biti će i među najstarijim natjecateljima u toj kategoriji.

  Drugoga dana natjecanja Lucija je na tatami izašla kao članica ženskog juniorskog tima kojeg su uz nju sačinjavale još Tena Smiljanić i Lea Matešić. Ženski juniorski tim nije se uspio plasirati u finale te su djevojke zauzele 10. mjesto.

  ČESTITAMO!!

   

  13-Europsko-poomsae-prvenstvo-3
  13-Europsko-poomsae-prvenstvo
  13-Europsko-poomsae-prvenstvo-4
  13-Europsko-poomsae-prvenstvo-5
  13-Europsko-poomsae-prvenstvo-6

   

  ORGANIZATOR: TKD KLUB GACKA
  MJESTO: Otočac
  VRIJEME: 06.05.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Tomislav Miščančuk, Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 1 srebro, 5 bronci
  BROJ NATJECATELJA: 354
  BROJ KLUBOVA: 60
  BROJ ZEMALJA: 2 (Hrvatska i Slovenija)

   

  Jastrebovi kadeti i kadetkinje u pratnji trenera Tomislava Miščančuka i Mateja Škreblina su u subotu 06.05.2017. nastupili na turniru 16. Gacka open, 3.turniru iz serije natjecanja koja se boduju za nacionalnu rang listu te 2. kriterijskom bodovnom turniru za kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Natjecanje se održalo u Športskoj dvorani srednje škole Otočac gdje je nastupilo 354 natjecatelja iz 60 klubova iz 2 zemlje (Hrvatska i Slovenija).

  Zlatnu medalju osvojila je Maris Meter, srebrnu Nikolina Mesić, a brončane Filip Galijanić, Tin Malečić, Lovro Miloš, Ivona Strašćek i Matea Zeljko.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  MARIS METERNIKOLINA MESIĆFILIP GALIJANIĆ
  TIN MALEČIĆ
  LOVRO MILOŠ
  IVONA STRAŠĆEK
  MATEA ZELJKO

  ČESTITAMO !!!

  MARIS METERMLAĐI KADETI2 pobjedeZLATO
  NIKOLINA MESIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeSREBRO
  FILIP GALIJANIĆSTARIJI KADETI3 pobjedeBRONCA
  TIN MALEČIĆSTARIJI KADETI2 pobjedeBRONCA
  LOVRO MILOŠSTARIJI KADETIbez pobjedeBRONCA
  IVONA STRAŠĆEKSTARIJI KADETI2 pobjedeBRONCA
  MATEA ZELJKOSTARIJI KADETI3 pobjedeBRONCA
  ADNAN ALAGIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  FRAN VRBANACSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  MATEO VUKŠIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  VITO MILANOVIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  LUKA TOMIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  ANDRIJA MAČEKSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  KARLO MALEČIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  LEON ZORKOSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  IVAN DRAŽENOVIČSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  MIA VEKIĆSTARIJI KADETI1 pobjedabez plasmana
  NICOLE DAGELIĆSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  ANASTASIA LAKATOŠSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana
  ANA RENE ČOLAKSTARIJI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

 •  

  ORGANIZATOR: TKD LOKOMOTIVA
  MJESTO: Zagreb
  VRIJEME: 07.05.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 1 srebro, 4 bronce
  BROJ NATJECATELJA: 121
  BROJ KLUBOVA: 7
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska

   

  Naših 8 najmlađih natjecatelja u pratnji trenera Ivana Brekala sakupljalo je bodove i iskustvo na međuklupskom turniru 2. kolu limač lige „Hope“ koji se održao 07.05.2017. u Sportskoj dvorani Dubrava. Uz bogati zabavni program za koji se potrudio organizator u sklopu svečanog otvaranja, na natjecanju je nastupio 121 natjecatelj iz 7 hrvatskih klubova. Jastrebovi su osvojili 1 zlatnu, 1 srebrnu i 4 brončane medalje.

  Zlatnom medaljom okitio se Jan Lakatoš, srebrnom Marta Simikić dok su se broncom okitili Niko Subotičanec, Andrija Vrbanac, Franka Marinčić i Matea Marinčić.

   

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  JAN LAKATOŠMARTA SIMIKIĆNIKO SUBOTIČANEC
  ANDRIJA VRBANAC
  FRANKA MARINČIĆ
  MATEA MARINČIĆ

   

  ČESTITAMO !!!

   

  JAN LAKATOŠLIMAČI1 pobjedaZLATO
  MARTA SIMIKIĆLIMAČIbez pobjedeSREBRO
  NIKO SUBATIČANECLIMAČI2 pobjedeBRONCA
  ANDRIJA VRBANACLIMAČI2 pobjedeBRONCA
  FRANKA MARINČIĆLIMAČIbez pobjedeBRONCA
  MATEA MARINČIĆLIMAČIbez pobjedeBRONCA
  VITO ŠARAVANJALIMAČIbez pobjedebez plasmana
  JURAJ VULJAKLIMAČIbez pobjedebez plasmana

  Naših 8 najmlađih natjecatelja u pratnji trenera Ivana Brekala sakupljalo je bodove i iskustvo na međuklupskom turniru 2. kolu limač lige „Hope“ koji se održao 07.05.2017. u Sportskoj dvorani Dubrava. Uz bogati zabavni program za koji se potrudio organizator u sklopu svečanog otvaranja, na natjecanju je nastupio 121 natjecatelj iz 7 hrvatskih klubova. Jastrebovi su osvojili 1 zlatnu, 1 srebrnu i 4 brončane medalje.

  Zlatnom medaljom okitio se Jan Lakatoš, srebrnom Marta Simikić dok su se broncom okitili Niko Subotičanec, Andrija Vrbanac, Franka Marinčić i Matea Marinčić.  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  Naša formašica Lucija Jazić u sklopu reprezentacije otputovala je jutros na grčki Rodos gdje će se 7. i 8. svibnja održati Europsko prvenstvo u formama. Lucija će na prvenstvu nastupiti individualno u kategoriji juniorki te u ženskom juniorskom timu.

  ŽELIMO JOJ PUNO SREĆE!!

   

  ORGANIZATOR: TAEKWONDO KLUB „KAPELŠČAK“
  MJESTO: Stubičke Toplice
  VRIJEME: 29.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo, Tomislav Miščančuk
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 3 srebra, 5 bronci
  BROJ NATJECATELJA: 147
  BROJ KLUBOVA: 15
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska

   Naši najmlađi natjecatelji u pratnji trenera Ivana Brekala i Tomislava Miščančuka 29.04.2017. nastupili su na turniru Stubičke Toplice 2017. koji se održao u Hotelu Matije Gupca u Stubičkim Toplicama. Na natjecanju je nastupilo 147 natjecatelja iz 15 hrvatskih klubova. Nekim od naših najmlađih natjecatelja ovo je bio prvi turnir na kojem su pokazali svoja prva borbena umijeća.

  Zlatnu medalju osvojila je Nikolina Jurak, srebrne medalje Borna Milovac, Doris Meter i Nina Ivanišević, dok su se broncama okitili Stjepan Kerečeni, Robert Raić, Megi Miličić, Franka Škornjak i Mihaela Molnar.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

   

  ZLATOSREBROBRONCA
  NIKOLINA JURAKBORNA MILOVACSTJEPAN KEREČENI
  DORIS METERROBERT RAIĆ
  NINA IVANIŠEVIĆMEGI MILIČIĆ
  FRANKA ŠKORNJAK
  MIHAELA MOLNAR

  ČESTITAMO!!!

   

  NIKOLINA JURAKMLAĐI KADETI2 pobjedeZLATO
  BORNA MILOVACMLAĐI KADETI2 pobjedeSREBRO
  DORIS METERMLAĐI KADETI1 pobjedaSREBRO
  NINA IVANIŠEVIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaSREBRO
  STJEPAN KEREČENIMLAĐI KADETI1 pobjedaBRONCA
  ROBERT RAIĆMLAĐI KADETIbez pobjedeBRONCA
  MEGI MILIČIĆMLAĐI KADETIbez pobjedeBRONCA
  FRANKA ŠKORNJAKMLAĐI KADETIbez pobjedeBRONCA
  MIHAELA MOLNARMLAĐI KADETI1 pobjedaBRONCA
  DOMINIK LEDNICKIMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  MARKO MARČETIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  LUKA NIŠANDŽIĆMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana
  DRAGANA KOSOMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana

  stubičke 2017 velika 2

   

  ORGANIZATOR: EUROPSKA TAEKWONDO FEDERACIJA
  MJESTO: Atena, Grčka
  VRIJEME: 27. – 30.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 srebro, 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 2182
  BROJ KLUBOVA: 394
  BROJ ZEMALJA: 51

   Troje Jastrebova, Ana Taslak, Paola Strašćek i Hrvoje Šep, u pratnji trenera Mateja Škreblina nastupilo je na drugom po redu Europskom kupu predsjednika, kvalifikacijskom natjecanju za europska prvenstva G2 statusa, koji se održao od 27. do 30. travnja u Ateni. Na natjecanju je nastupio rekordan broj natjecatelja, njih čak 2182 iz 394 kluba i 51 zemlje. Jastrebovi su se s natjecanja vratili s 2 medalje, srebrom Ane Taslak i broncom Paole Strašček.

  KOMENTAR TRENERA:
  Prvoga dana natjecanja na tatami je kročila Paola Strašćek, juniorka u kategoriji
  -46kg. U prvom i drugom kolu Paolu su dočekale domaće predstavnica koje je s lakoćom svladala. U trećem kolu dočekala ju je Ruskinja Podrez koju Paola pobjeđuje 5:2. U borbi za finale, Paola se susrela sa Šveđankom od koje gubi rezultatom 6:2 i osvaja brončanu medalju čime potvrđuje svoju kvalitetu na turnirima ovakvog statusa i dokazuje da bi se mogla naći i na postolju Europskog prvenstva.
  Drugoga dana natjecanja na tatami izlazi senior Hrvoje Šep u kategoriji -87kg. U prvom kolu dočekuje ga predstavnik Azerbajdžana Payam Ghobadi Oughaz od kojeg Šep gubi borbu rezultatom 15:8. Vidjelo se da Hrvoje može i želi tu pobjedu ali razlika u godinama i kilama (na vaganju je Hrvoje imao 81 kg) presudila je u ovoj borbi.
  Zadnjeg dana natjecanja juniorka Ana Taslak u kategoriji -63kg osvaja srebrnu medalju iako je bila bolesna i pod antibioticima samo 3 dana prije nastupa. U prvom kolu dočekuje ju domaća predstavnica Pantouveri koju Ana s lakoćom pobjeđuje 17:4. U drugom kolu susrela se s Francuskinjom koju pobjeđuje rezultatom 7:5. U borbi za medalju susreće se s Bugarskom predstavnicom Vasilevom koju pobjeđuje 4:2. U borbi za finale dočekuje je Rumunjka koju s lakoćom svladava 25:2. U finalnoj borbi Anu dočekuje znana protivnica Nadica Božanić iz Srbije te gubi borbu rezultatom 17:9 i osvaja srebrnu medalju čime se kvalificira na Europsko prvenstvo.
  Treći dan bio je dan odmora koji smo iskoristili za upoznavanje čarolija Atene ("kolijevke civilizacije"). Atenski Akropolis lijepo je, ali i vrlo skupo mjesto i nažalost rijetko lijepo mjesto u Ateni. Veći dio grada pun je rupa, zapuštenih zgrada i doima se nesigurno za turiste.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  SREBROBRONCA
  ANA TASLAKPAOLA STRAŠĆEK

  ČESTITAMO!!!

  Paola i Ana kvalificirale su se na EP 2017

  ANA TASLAKJUNIORI4 pobjedeSREBRO
  PAOLA STRAŠĆEKJUNIORI3 pobjedeBRONCA
  HRVOJE ŠEPSENIORIbez pobjedebez plasmana

   

 • 2Nd-Wtf-PresidentS-Cup-Atena-kvalifikacijski-turnir-za-EP-3
  2Nd-Wtf-PresidentS-Cup-Atena-kvalifikacijski-turnir-za-EP-2

  U Ateni, glavnom gradu Grčke, od 27. do 30. travnja 2017. održava se drugi po redu Europski kup predsjednika koji otvara ciklus taekwondo priredbi u Ateni i na Rodosu jer je prvi od četiri natjecanja koja će se održati u Grčkoj. Na natjecanju nastupa rekordni broj natjecatelja, njih čak 2182 natjecatelja (599 kadeta, 794 juniora i 789 seniora) iz 394 klubova odnosno reprezentacija iz čak 51 zemlje. U pratnji natjecatelja je oko 530 trenera, a pravdu na tatamiju dijeli čak 65 međunarodnih sudaca i sutkinja. U 4 dana natjecanja, borbe će se održavati na 8 borilišta te će se koristiti 32 kamere za Video-Replay, a 20 svjetskih medija izvještavat će izravno iz dvorane. Borbe će se moći pratiti online na svih 8 tatamija. Ovo natjecanje kvalifikacijsko je natjecanje za ovogodišnja europska prvenstva kadeta i juniora, a ujedno su i izravne kvalifikacije za seniorsko europsko prvenstvo koje će se održati slijedeće godine uz nekoliko ograničenja: sportaš može nastupiti samo u kategoriji u kojoj je izborio medalju, a pojedini savez u jednoj kategoriji može iskoristiti tek jedan direktan plasman.
  Kup predsjednika nudi i jednu veliku, dugoročnu prednost: bodovi zarađeni na europskom izdanju se europskim sportašima ne računaju u godišnju kvotu od 40 G1/G2 bodova koji će se priznati u olimpijski ranking.
  Na navedenom natjecanju u pratnji trenera Mateja Škreblina boje Jastreba branit će juniorke Paola Strašček i Ana Taslak te senior Hrvoje Šep.
  Naši natjecatelji trenutno se nalaze u Grčkoj, prvog dana natjecanja nastupit će Paola Strašček, juniorka -46kg, drugog dana natjecanja senior Hrvoje Šep -87kg, treći dan natjecanja Jastrebovi će napraviti mali otklon od sporta i dan će provesti u upoznavanju kulturnih i povijesnih znamenitosti Atene, dok će zadnji dan natjecanja na tatami kročiti naša juniorka Ana Taslak u kategoriji -63kg.

  SRETNO SVIMA!

  ORGANIZATOR: TKD KLUB BISTRA
  MJESTO: SD Sutinska Vrela, Podsused
  VRIJEME: 22.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo, Tomislav Miščančuk
  OSVOJENA ODLIČJA: 7 zlata, 6 srebra, 5 bronci
  EKIPNI PLASMAN: 1. mjesto mlađi kadeti
  2.mjesto mlađe kadetkinje
  1. mjesto kadeti
  1. mjesto sveukupno kroz sve selekcije
  BROJ NATJECATELJA: 140 (Bistra open) i 170 (Bistra limač kup)
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska, Slovenija, BiH, Češka
  BROJ KLUBOVA:

  42

   

  Naši natjecatelji u pratnji trenera Ivana Brekala i Tomislava Miščančuka nastupili su na 8. Bistra openu i 8. Bistra Limač kupu koje se održalo 22. travnja u Sportskoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. Na natjecanju je sudjelovalo sveukupno 310 natjecatelja (140 Bistra open i 170 Bistra limač kup) iz 42 kluba te 4 zemlje (Hrvatska, Slovenija, BiH i Češka).

  U sveukupnom poretku kroz sve selekcije Jastrebovi su osvojili 1. mjesto, a također su i 1. mjesto zauzeli u selekciji mlađih kadeta, ali i kadeta te 2. mjesto u selekciji mlađih kadetkinja.

  U pojedinačnim plasmanima osvojeno je 7 zlatnih, 6 srebrnih i 5 brončanih medalja. Zlatom su se okitili Ivan Varga, Marko Miholić, Matej Miholić, Lorena Kabić, Maris Meter, Filip Galijanić i Karlo Malečić, srebrom Erol Mujkić, Sven Kolevski, Nikolina Jurak, Antonio Dragun, Adnan Alagić i Carmen Heinrich, a broncom Marko Subotičanec, Karlo Kušnjačić, Ivan Draženović. Luka Tomić i Nicole Dagelić. 

   

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  IVAN VARGAEROL MUJKIĆMARKO SUBOTIČANEC
  MARKO MIHOLIĆSVEN KOLEVSKIKARLO KUŠNJAČIĆ
  MATEJ MIHOLIĆNIKOLINA JURAKIVAN DRAŽENOVIĆ
  LORENA KABIĆANTONIO DRAGUNLUKA TOMIĆ
  MARIS METERADNAN ALAGIĆNICOLE DAGELIĆ
  FILIP GALIJANIĆCARMEN HEINRICH
  KARLO MALEČIĆ

  ČESTITAMO !!!

  IVAN VARGAMLAĐI KADETI2 pobjedeZLATO
  MARKO MIHOLIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
  MATEJ MIHOLIĆMLAĐI KADETI2 pobjedeZLATO
  LORENA KABIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
  MARIS METERMLAĐI KADETI1 pobjedaZLATO
  FILIP GALIJANIĆKADETI3 pobjedeZLATO
  KARLO MALEČIĆKADETI3 pobjedeZLATO
  EROL MUJKIĆMLAĐI KADETIbez pobjedeSREBRO
  SVEN KOLEVSKIMLAĐI KADETI1 pobjedaSREBRO
  NIKOLINA JURAKMLAĐI KADETI1 pobjedaSREBRO
  ANTONIO DRAGUNKADETI2 pobjedeSREBRO
  ADNAN ALAGIĆKADETI2 pobjedeSREBRO
  CARMEN HEINRICHKADETI1 pobjedaSREBRO
  MARKO SUBOTIČANECMLAĐI KADETIbez pobjedeBRONCA
  KARLO KUŠNJAČIĆKADETIbez pobjedeBRONCA
  IVAN DRAŽENOVIĆKADETIbez pobjedeBRONCA
  LUKA TOMIĆKADETI1 pobjedaBRONCA
  NICOLE DAGELIĆKADETIbez pobjedeBRONCA

 • IVAN VARGA
  MLAĐI KADETI
  2 pobjede
  ZLATO
  MARKO MIHOLIĆ
  MLAĐI KADETI
  1 pobjeda
  ZLATO
  MATEJ MIHOLIĆ
  MLAĐI KADETI
  2 pobjede
  ZLATO
  LORENA KABIĆ
  MLAĐI KADETI
  1 pobjeda
  ZLATO
  MARIS METER
  MLAĐI KADETI
  1 pobjeda
  ZLATO
  FILIP GALIJANIĆ
  KADETI
  3 pobjede
  ZLATO
  KARLO MALEČIĆ
  KADETI
  3 pobjede
  ZLATO
  EROL MUJKIĆ
  MLAĐI KADETI
  bez pobjede
  SREBRO
  SVEN KOLEVSKI
  MLAĐI KADETI
  1 pobjeda
  SREBRO
  NIKOLINA JURAK
  MLAĐI KADETI
  1 pobjeda
  SREBRO
  ANTONIO DRAGUN
  KADETI
  2 pobjede
  SREBRO
  ADNAN ALAGIĆ
  KADETI
  2 pobjede
  SREBRO
  CARMEN HEINRICH
  KADETI
  1 pobjeda
  SREBRO
  MARKO SUBOTIČANEC
  MLAĐI KADETI
  bez pobjede
  BRONCA
  KARLO KUŠNJAČIĆ
  KADETI
  bez pobjede
  BRONCA
  IVAN DRAŽENOVIĆ
  KADETI
  bez pobjede
  BRONCA
  LUKA TOMIĆ
  KADETI
  1 pobjeda
  BRONCA
  NICOLE DAGELIĆ
  KADETI
  bez pobjede
  BRONCA

   

  ORGANIZATOR: MOROCCAN ROYAL TAEKWONDO FEDERATION
  MJESTO: Agadir, Maroko
  VRIJEME: 08.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Dejan Mesarov
  OSVOJENA ODLIČJA: 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 399
  BROJ ZEMALJA: 17

   

  Naš senior Luka Horvat, u pratnji trenera Dejana Mesarova, nastupio je na 1. WTF Presidentʼs cupu Afričke regije na turniru G2 statusa kao predstavnik selekcije grada Zagreba, na kojemu je nastupilo 399 natjecatelja iz 17 zemalja.

  Luka je u kategoriji -80kg u prvom kolu pobijedio domaćeg predstavnika rezultatom 15:0 i prekidom borbe u prvoj rundi. U drugoj rundi dočekao ga je predstavnik Španjolske Garcia Martinez kojeg je pobijedio rezultatom 21:12 i izborio ulazak u polufinale. U polufinalu je Luku dočekao predstavnik Obale Bjelokosti i olimpijski pobjednik iz Ria Cisse Cheick Sallah od kojeg je naš Luka izgubio 16:12 te je osvojio brončanu medalju i nove bodove na WTF ljestvici.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  BRONCA
  LUKA HORVAT

   

  LUKA HORVATSENIOR2 pobjedeBRONCA

  maroko 2

  Zlatni Cisse (olimpijski pobjednik Rio 2016), srebrni Nijemac Gulec (7. mjesto Rio),brončani Tunižanin Ouesalti (3.mjesto Rio) i Luka Horvat.

 •  

  ORGANIZATOR: TKD KLUB ZAPREŠIĆ
  MJESTO: Zagreb
  VRIJEME: 08.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Matej Škreblin, Ivan Brekalo
  OSVOJENA ODLIČJA:

  3 zlata, 4 srebra, 2 bronce

  1. mjesto juniori

  3. mjesto juniorke

  EKIPNI PLASMAN:

  1. mjesto juniori/juniorke

  3. mjesto sveukupno kroz sve selekcije

  BROJ NATJECATELJA: 522
  BROJ ZEMALJA: 4 (Hrvatska, BiH, Slovenija, Srbija)
  BROJ KLUBOVA: 70

   

  U subotu 08.04.2017. u Sportskoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu održan je Plemeniti taekwondo turnir Zaprešića, natjecanje za nacionalnu rang listu HTS-a za juniore. Jastrebovi juniori/ke i mlađi kadeti, u pratnji trenera Mateja Škreblina i Ivana Brekala, u sveukupnom poretku juniori/juniorke zauzeli su 1. mjesto (juniori 1. mjesto, a juniorke 3. mjesto), a u sveukupnom plasmanu kroz sve selekcije Jastrebovi su ekipno 3.

  Na natjecanju su nastupila 522 natjecatelja iz 4 države (Hrvatska, BiH, Slovenija i Srbija) i 70 klubova.

  Zlatom su se okitili Jan Marijan Kovačević, Mateo Zorko i Paola Strašćek. Srebrne medalje osvojili su Marko Lipovac, Mario Galić, Laura Glasnović i Mauro Martinac, a brončane Matej Horvat i Erol Mujkić.

  ČESTITAMO!!

  ZLATOSREBROBRONCA
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆMARKO LIPOVACMATEJ HORVAT
  MATEO ZORKOMARIO GALIĆEROL MUJKIĆ
  PAOLA STRAŠĆEKLAURA GLASNOVIĆ
  MAURO MARTINAC

   

  Jan Marijan Kovačević proglašen je najboljim juniorom turnira.

  zapresic plemeniti 2017 jan marijan

   

   

  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆJUNIORI4 pobjedeZLATO
  MATEO ZORKOJUNIORI3 pobjedeZLATO
  PAOLA STRAŠĆEKJUNIORI3 pobjedeZLATO
  MARKO LIPOVACJUNIORI3 pobjedeSREBRO
  MARIO GALIĆJUNIORI2 pobjedeSREBRO
  LAURA GLASNOVIĆJUNIORI2 pobjedeSREBRO
  MURO MARTINACMLAĐI KADETI2 pobjedeSREBRO
  MATEJ HORVATJUNIORI1 pobjedaBRONCA
  EROL MUJKIĆMLAĐI KADETI1 pobjedaBRONCA
  MARKO GRABUŠIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  KARLA KLAUDIA KVESIĆJUNIORIbez pobjedebez plasmana
  IVAN VARGAMLAĐI KADETIbez pobjedebez plasmana

   

 • ORGANIZATOR: TKD KLUB PANTERA
  MJESTO: Zagreb
  VRIJEME: 09.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Ivan Brekalo
  OSVOJENA ODLIČJA: 3 zlata, 2 srebra, 1 bronca
  BROJ NATJECATELJA: 97
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska
  BROJ KLUBOVA: 9

  Naši najmlađi natjecatelji u pratnji trenera Ivana Brekala skupljali su iskustvo i bodove na pozivnom međuklupskom natjecanju Uskršnji turnir - 1.kolo limač lige koji se održao 09.04.2017. u Zagrebu. Na natjecanju je nastupilo 97 limača i limačica iz 9 hrvatskih klubova. Tkd klub Jastreb na turniru je predstavljalo 8 limača i limačica.

  U pojedinačnom plasmanu Jastrebovi natjecatelji osvojili su 3 zlata, 2 srebra i 1 broncu.

  Zlatom su se okitili Jan Lakatoš, Franka Marinčić i Lea Barić, srebrom Niko Subotičanec i Matea Marinčić, a broncom Karla Roso.

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

   

  ZLATOSREBROBRONCA
  JAN LAKATOŠNIKO SUBOTIČANECKARLA ROSO
  FRANKA MARINČIĆMATEA MARINČIĆ
  LEA BARIĆ

  Čestitamo

  JAN LAKATOŠLIMAČI2 pobjedeZLATO
  FRANKA MARINČIĆLIMAČIbez pobjedeZLATO
  LEA BARIĆLIMAČI2 pobjedeZLATO
  NIKO SUBOTIČANECLIMAČI3 pobjedeSREBRO
  MATEA MARINČIĆLIMAČIbez pobjedeSREBRO
  KARLA ROSOLIMAČIbez pobjedeBRONCA
  DINO MORIĆLIMAČI bez pobjedebez plasmana
  ANDRIJA VRBANACLIMAČIbez pobjedebez plasmana

  ORGANIZATOR: TKD KLUB IMOTSKI
  MJESTO: Imotski
  VRIJEME: 02.04.2017.
  SELEKCIJE: borbe
  TRENERI: Dejan Mesarov, Matej Škreblin
  OSVOJENA ODLIČJA: 5 zlata, 1 srebro, 2 bronce
  EKIPNI PLASMAN: 1. mjesto seniori
  1. mjesto ekipno seniori/seniorke
  BROJ NATJECATELJA: 111
  BROJ KLUBOVA: 32
  BROJ ZEMALJA: Hrvatska

  Naših 13 seniora u pratnji trenera Dejana Mesarova i Mateja Škreblina branilo je titulu ekipnih prvaka države na održanom Seniorskom prvenstvu u Imotskom u nedjelju 2.4.2017. S osvojenih 5 zlata, 1 srebrom i 2 bronce obranili su titulu najboljih u državi te su se po 9. put okitili ekipnim naslovom seniorskih prvaka Hrvatske. Zlatom su se okitili Paola Strašćek -46kg, Luka Horvat -80kg, Jan Marijan Kovačević -54kg, Vedran Golec +87kg i Marko Lipovac -58kg koji je ujedno proglašen i najboljim seniorom turnira. Srebrom se okitio Hrvoje Šep -87kg koji je nažalost noć uoči natjecanja dobio crijevnu virozu koja mu je onemogućila kvalitetan nastup i ravnopravno suprotstavljanje protivniku. Nastup je od strane stručnog vodstva bio upitan, ali Hrvoje nije želio propustiti priliku pomoći klubu u obrani titule prvaka Lijepe Naše. Broncom su se okitili Ana Taslak -62kg i Luka Boban +87kg koji je u prvom krugu imao klupskog protivnika Vedrana Goleca. Za Vedrana Goleca ovo prvenstvo imalo je posebno značenje jer je došao do svog jubilarnog 10. naslova prvaka države.

  MARKO LIPOVAC -58 kg PROGLAŠEN JE NAJBOLJIM SENIOROM TURNIRA

  POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

  ZLATOSREBROBRONCA
  PAOLA STRAŠĆEKHRVOJE ŠEPANA TASLAK
  LUKA HORVATLUKA BOBAN
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ
  VEDRAN GOLEC
  MARKO LIPOVC

  ČESTITAMO !!!

  PAOLA STRAŠĆEKSENIORI3 pobjedeZLATO
  LUKA HORVATSENIORI2 pobjedeZLATO
  JAN MARIJAN KOVAČEVIĆSENIORI2 pobjedeZLATO
  VEDRAN GOLECSENIORI2 pobjedeZLATO
  MARKO LIPOVACSENIORI3 pobjedeZLATO
  HRVOJE ŠEPSENIORI1 pobjedaSREBRO
  ANA TASLAKSENIORI2 pobjedeBRONCA
  LUKA BOBANSENIORIbez pobjedeBRONCA
  KREŠIMIR ĆOSIĆSENIORIbez pobjedebez plasmana
  MARIJA FRKLIĆSENIORIbez pobjedebez plasmana
  MATEJA ĆOSIĆSENIORIbez pobjedebez plasmana
  NIVES KERNERSENIORIbez pobjedebez plasmana
  MARKO GREGURIĆSENIORIbez pobjedebez plasmana

  EKIPNI PLASMANI

  SENIORISENIORKE
  JASTREB (42)DUBRAVA (18)
  DUBRAVA (16)BANIJA PANDAS (15)
  METALAC (16)ELITE (14)
  OSVIT (14)FOX (13)
  RUGVICA I MARJAN (15)JASTREB (13)

  SVEUKUPNO EKIPNO
  1. Jastreb (55)
  2. Dubrava (34)
  3. Osvit (23)