EUROPSKO KLUPSKO PRVENSTVO i TURSKA OPEN

Evo nas i neposredno pred nastup na Otvorenom prvenstvu Turske - G2 natjecanju koje će se održati za sva 3 jastrebova natjecatelja na Dan zaljubljenih. Nadamo se da će im Sv. Valentin otvoriti srce za nove pobjede i da će nas dodatno razveseliti i usrećiti svojim uspjesima na tatamiju. Želimo vam svima sreću iz jastrebovog gnijezda!

Ždrijeb možete pogledati OVDJE.


Jučer smo odradili lagani trenjng,a poslije malo umočili noge u moru i opustili se u sauni.Danas smo u obliznjem fitness centru odradili trening snage.Vedran je odmjerio snage u vijanju ruku s prvakom Turske i 5.u svijetu u nastojanju da mu skine rekord...ali bezuspješno....ha ha


 • Danas smo malo prosetali gradom i obisli obliznje dućane.Vrijeme je lijepo.Sad idemo raditi ručak a popodne regeneracijski trening uz opustanje u sauni.Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće iako je bilo malih mikrotrauma zadobivenih od udaraca u borbi koje smo sanirali.Od sutra se vraćamou trening 2x dnevno.Pozdrav svima iz Antalije.


  TAEKWONDO KLUB JASTREB EKIPNI VICEPRVAK EUROPE TREĆI U EUROPI!

  Na 5. Europskom taekwondo prvenstvu klubova zadnjeg dana natjecanja na tatami su stupila i 3 natjecatelja TKD kluba Jastreb iz Zagreba u pratnji trenera Dejana Mesarova, nakon što su se sva trojica proteklog vikenda okrunila titulom prvaka grada Zagreba.

  Hrvoje Šep -87kg nažalost, ispao je već u prvom kolu u kojem ga je čekao tuniški olimpijac i prvi nositelj u kategoriji -87kg Trabelsi Yassine, značajno iskusniji i na ovom natjecanju dominantniji protivnik koji je borbu dobio pri rezultatu 15:4.

  Luka Horvat -80kg okrunio se brončanom medaljom. U prvom kolu pobijedio je turskog predstavnika Simsek Okana rezultatom 8:6 nakon čega u drugom kolu pobjeđuje poljskog predstavnika Holubowicz Karola rezultatom 6:5 nakon čega polufinalnu borbu gubi od prvog nositelja, azerbajdžanskog brončanog olimpijca i aktualnog prvaka Europe Beigi Harchegani Milada rezultatom 9:16.

  Imamo i europskog prvaka na 5. Europskom klupskom taekwondo prvenstvu 2017., Jastrebovog teškaša Vedrana Goleca +87kg koji je danas u finalnoj borbi uspio poraziti olimpijskoj pobjednika, aktualnog prvaka i najboljeg teškaša svijeta, nositelja kategorije +87kg azerbajdžanca Radika Isaeva rezultatom 7:6. 

  Radik Isaev, Azerbajdžan,
  ZLATO OLIMPIJSKE IGRE RIO 2016
  ZLATO EUROPSKE IGRE BAKU 2015
  ZLATO SVJETSKO PRVENSTVO CHELYBINSK 2015
  ZLATO EUROPSKO PRVENSTVO BAKU 2014

  U ekipnom poretku Taekwondo klub Jastreb zaprimio je pehar za 2. mjesto u konkurenciji seniora, iako je u službenim izvješćima na 3. mjestu.

  Jastrebovi natjecatelji nastavljaju svoju tursku turneju i nakon tjedan dana treninga nastupit će 14. veljače na novom G2 natjecanju 4. otvorenom prvenstvu Turske.


  U vremenu od 07. do 15. veljače jastrebovi seniori Luka Horvat, Hrvoje Šep i Vedran Golec boravit će u turskom gradu Antalya gdje će u pratnji trenera Dejana Mesarova nastojati izboriti nove bodove na svjetskoj rang listi.

  U 9-dnevnom boravku u Turskoj nastupit će na 5. Europskom klupskom taekwondo prvenstvu - G1 i 4. otvorenom prvenstvu Turske - G2 turniru WTF-a.

  Sva 3 seniora nastupat će na oba turnira istog dana (Europsko klupsko prvenstvo 09. veljače i Turska open 14. veljače).

  Navijajte za naše jastrebove!

  Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  ptica plava3

  Pretraga