Belgian Open G1 2017

U vikendu 18. i 19. ožujka naših četvero natjecatelja: Vedran Golec, Hrvoje Šep, Luka Horvat i Jan Marijan Kovačević, u pratnji trenera Dejana Mesarova, branit će boje TKD klub Jastreb i skupljati nove WTF bodove na turniru G1 statusa koji će se održati u gradu Lommelu.

 

 

ORGANIZATOR: FLEMISH TAEKWONDO UNION – BELGIAN TAEKWONDO FEDERATION
MJESTO: Lommel, Belgija
VRIJEME: 17. – 19.03.2017.
SELEKCIJE: borbe
TRENERI: Dejan Mesarov
OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato
BROJ NATJECATELJA: 855
BROJ ZEMALJA: 22

Naših 4 seniora: Luka Horvat, Vedran Golec, Jan Marijan Kovačević i Hrvoje Šep, u pratnji trenera Dejana Mesarova branili su boje Jastreba na Belgian openu, natjecanju G1 statusa koje se održalo od 17. do 19. ožujka u gradu Lommelu u Belgiji.

Luka Horvat, u kategoriji -80 kg, ponovio je odličan nastup i sa 4 pobjede i sveukupno 95 postignutih bodova u 4 borbe, osvojio zlatnu medalju i novih 10 bodova na WTF ljestvici. Hrvoje Šep u prvom kolu pobijedio je predstavnika Nizozemske dok je u drugom kolu zaustavljen od 2. nositelja, inače 12. nositelja na WTF listi, pri rezultatu 31:31 te borbu gubi zlatnim bodom.

Teškaš Vedran Golec zaustavljen je već u prvom kolu od predstavnika Hrvatske Ivana Radoša koji je kasnije bio brončani.

Jan Marijan Kovačević, junior koji još uvijek debitira u seniorskoj kategoriji, također je zaustavljen u prvom kolu, ali odličnim nastupom najavio je da se na njega može računati u narednom periodu u kategoriji seniora -54 kg.

POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE 

ZLATO
LUKA HORVAT

 

ČESTITAMO !!!

LUKA HORVAT SENIOR 4 pobjede ZLATO
HRVOJE ŠEP SENIOR 1 pobjede bez plasmana
VEDRAN GOLEC SENIOR bez pobjede bez plasmana
JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ SENIOR bez pobjede bez plasmana

 

BELGIAN OPEN G1

 

 

BELGIAN OPEN G1 1

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga