Belgian Open Poomsae G1

Hrvatska taekwondo tehnička reprezentacija u četvrtak kreće na put u Belgiju gdje će 18.03.2017. nastupit na Otvorenom prvenstvu Belgije u formama koje će se održati u gradu Loemmelu.

U redovima tehničke reprezentacije na ovom natjecanju nastupit će naši Lucija Jazić, Martina Ćosić i Nives Kerner te kreativni par Marko Gregurić i Nives Kerner. Ovo je zadnje kontrolno natjecanje pred odabir natjecatelja koji će ove godine kroz redove tehničke reprezentacije braniti boje Lijepe Naše na predstojećem EP u svibnju u Grčkoj.

ORGANIZATOR: FLEMISH TAEKWONDO UNION – BELGIAN TAEKWONDO FEDERATION
MJESTO: Lommel, Belgija
VRIJEME: 18.03.2017.
SELEKCIJE: forme
OSVOJENA ODLIČJA: 1 bronca
BROJ NATJECATELJA: 600

 

Hrvatska tehnička reprezentacija, u sklopu koje je nastupalo i četvero Jastrebovih natjecatelja: Lucija Jazić, Martina Ćosić i Nives Kerner te kreativni par u sastavu Marko Gregurić i Nives Kerner na Otvorenom prvenstvu Belgije u formama, natjecanju G1 statusa koje se održalo 18.3.2017. u Lommelu u Belgiji.

Održano natjecanje bilo je zadnje kontrolno natjecanje pred odabir natjecatelja koji će ove godine kroz redove tehničke reprezentacije braniti boje Lijepe Naše na predstojećem EP koje će se održati 7./8. svibnja u Grčkoj. Naš seniorski par Kerner/Gregurić, u kategoriji kreativne forme, osvojio je odlično 3.mjesto.

Naše pojedinačne natjecateljice Lucija Jazić, Martina Ćosić i Nives Kerner nisu prošle kvalifikacije.

 

BRONCA
KREATIVNI PAR
KERNER/GREGURIĆ

ČESTITAMO !!!

BELGIAN OPEN POOMSAE G1 1 BELGIAN OPEN POOMSAE G1

 

 

 

 
 
 

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga