PresidentʼS Cup Africa G2

 

ORGANIZATOR: MOROCCAN ROYAL TAEKWONDO FEDERATION
MJESTO: Agadir, Maroko
VRIJEME: 08.04.2017.
SELEKCIJE: borbe
TRENERI: Dejan Mesarov
OSVOJENA ODLIČJA: 1 bronca
BROJ NATJECATELJA: 399
BROJ ZEMALJA: 17

 

Naš senior Luka Horvat, u pratnji trenera Dejana Mesarova, nastupio je na 1. WTF Presidentʼs cupu Afričke regije na turniru G2 statusa kao predstavnik selekcije grada Zagreba, na kojemu je nastupilo 399 natjecatelja iz 17 zemalja.

Luka je u kategoriji -80kg u prvom kolu pobijedio domaćeg predstavnika rezultatom 15:0 i prekidom borbe u prvoj rundi. U drugoj rundi dočekao ga je predstavnik Španjolske Garcia Martinez kojeg je pobijedio rezultatom 21:12 i izborio ulazak u polufinale. U polufinalu je Luku dočekao predstavnik Obale Bjelokosti i olimpijski pobjednik iz Ria Cisse Cheick Sallah od kojeg je naš Luka izgubio 16:12 te je osvojio brončanu medalju i nove bodove na WTF ljestvici.

POJEDINAČNI PLASMANI - BORBE

BRONCA
LUKA HORVAT

 

LUKA HORVATSENIOR2 pobjedeBRONCA

maroko 2

Zlatni Cisse (olimpijski pobjednik Rio 2016), srebrni Nijemac Gulec (7. mjesto Rio),brončani Tunižanin Ouesalti (3.mjesto Rio) i Luka Horvat.

  • Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3

    Pretraga