Moldova Open G1

 

 ORGANIZATOR: MOLDAVIAN TAEKWONDO FEDERATION
MJESTO: Kišinjev, Moldavija
VRIJEME: 20./21.05.2017.
TRENERI: Dejan Mesarov
OSVOJENA ODLIČJA: 1 srebro
BROJ NATJECATELJA: 313
BROJ KLUBOVA: 70 borbe, 15 forme
BROJ ZEMALJA: 19

Naš senior Luka Horvat u pratnji trenera Dejana Mesarova nastupio je na turniru G1 statusa Moldova open koji se održao 20. i 21.svibnja u Kišinjevu, glavnom gradu Moldavije. Na natjecanju je nastupilo 313 natjecatelja iz 19 zemlja.

Luka je na ovom natjecanju osvojio srebrnu medalju s 2 pobjede, ali i nove bodove na WTF ljestvici.

KOMENTAR TRENERA:
Luka se okitio srebrnom medaljom nakon što je u prvom kolu pobijedio domaćeg predstavnika 12:0 i predajom borbe u prvoj rundi. U drugom kolu susreo se s predstavnikom Poljske te slavio rezultatom 14:12 i nakon čega je protivnik diskvalificiran zbog 10 opomena. Finale smo predali starom znancu Karajloviću iz Srbije zbog boli u zadnjoj loži. Jednostavno, nismo htjeli riskirati jer pred Lukom su završne pripreme i nastup na Svjetskom prvenstvu pa je zdravlje ipak na prvom mjestu. Novi bodovi su osvojeni, kontinuitet osvajanja medalja je tu ( osma medalja za redom) i što je najvažnije, čitavi se vraćamo doma.

SREBRO
LUKA HORVAT

ČESTITAMO !!!

LUKA HORVATSENIORI2 pobjedeSREBRO

 

  • Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3

    Pretraga