Austrian Poomsae Open 2017. G1 turnir WTF, A turnir ETU

ORGANIZATOR: TKD KLUB SENJ
MJESTO: Senj
VRIJEME: 10.06.2017.
SELEKCIJE: borbe
TRENERI: Ivan Brekalo
OSVOJENA ODLIČJA:      3 zlata, 1 srebro, 3 bronce
BROJ NATJECATELJA:      246
BROJ KLUBOVA: 36
BROJ ZEMALJA: 2 (Hrvatska, Slovenija)

 

U vikendu 17/18. Lipnja u Beču Lucija Jazić nastupila je u individualnoj kategoriji juniorki na međunarodnom poomsae natjecanju G1 i A statusa Austrian Open Poomsae u sklopu selekcije Grada Zagreba na kojem se naša perspektivna i još uvijek nedovoljno iskusna natjecateljica odličnim nastupom plasirala u polufinale.

KOMENTAR TRENERA KREŠIMIRA CRNČECA:
Lucija je kvalifikacije odradila vrlo dobro i prošla je u polufinale kao 7. plasirana. U polufinalnom nastupu zbog umora i malog pada koncentradcije nažalost nije se uspjela plasirati u finale. Treba uzeti u obzir kako je u ovoj kategoriji među najmlađim djevojkama i nadamo se kako će joj ovo iskustvo pomoći u daljnjem radu i rezultatima za koje vjerujemo da će neminovno u budućnosti doći. Svaki nastup se može gledati kao poraz ili pobjeda, sva bit je u tome da se iz njega nauči i izvuče pouka.

 Austrian Poomsae Open 2017. G1 turnir WTF A turnir ETU

 

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

Posljednje novosti

ptica plava3

Pretraga