Grand Prix Moskva

Prvog dana natjecanja na Grand Prixu u Moskvi Vedran Golec kao 6. nositelj uspio se plasirati među 3 najuspješnija natjecatelja svijeta, osvojivši brončanu medalju i poklon bon od 1000 USD. Prvo kolo bio je slobodan, u drugom pobjeđuje francuza Omar El Yazidija rezultatom 3:8, nakon čega pobjeđuje aktualnog vice prvaka svijeta i brončanog olimpijca britanca Mahamma Choa rezutatom 13:15, nakon čega biva zaustavljen pri rezultatu 4:8 od kasnijeg pobjednika, zlatnog Rusa, Romana Kuznetsova.
Čestitke Vedranu i stručnom stožeru u pratnji.

Danas su još nastupile tri hrvatske reprezentativke: Iva Radoš, Melani Adamić Golić i Matea Jelić, no nisu se uspjele plasirati dalje od eliminacijskih borbi.

Sutra će na tatamiju medalje pokusati izboriti Luka Horvat kojeg u prvom kolu čeka korejski natjecatelj Kim Hun koji nije na ovom GP rangirani nositelj, te Toni Kanaet u istoj kategoriji te predstavnica nježnijeg spola, medaljašica s ovogodišnjeg SP - Kristina Tomić.

Sretno svima!!!


Drugog dana natjecanja Luka Horvat izgubio je borbu u prvom kolu od korejskog natjecatelja rezultatom 9:10, dok su druga dva hrvatska natjecatelja Kristina Tomić i Toni Kanaet u tijesnim rezultatima s renomiranim natjecateljima (Aarona Cook 17:19 , Camile Rodrigues 17:18) u borbama za medalje ostali bez odlicja.

Trećeg i poslijednjeg dana natjecanja na tatami su stupila još 4 hrvatska natjecatelja Marija Štetić, Bruna Vuletić, Lovre Brečić i Deni Andrun Razić koji se nažalost nisu uspjeli probiti do medalje.

 

Oznake:

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

Posljednje novosti

ptica plava3

Pretraga

Taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Daljnjom pretragom naših stranica, slažete se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies).