Univerzijada Tajpeh- dan 1.

Prvog dana natjecanja na ljetnoj Univerzijadi u Kineskom Tajpehu predstavnici hrvatskih sveučilišta Luka Horvat i Matea Jelić nisu se uspjeli domoći željene medalje i poraženi su u kvalifikacijskim borbama.

Luka Horvat bio je nadomak medalje nakon 2 uvjerljive borbe nad natjecateljima iz Sudijske Arabije i Brazila, dok ga je u borbi za medalju savladao već poznati renomirani norveški natjecatelj Ordeman rezultatom 19:6, čime se Luka svrstao na 5.-8. mjesto.

Nova šansa i izazov, te popravni ispit slijedi u subotu 26.08. kada će naši studenti ekipno braniti boje Hrvatske u sastavu Brečić, Kanaet, Šep i Horvat.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

Posljednje novosti

ptica plava3

Pretraga

Taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Daljnjom pretragom naših stranica, slažete se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies).