5. SARAJEVO OPEN – Kup Ambasadora Republike Koreje

ORGANIZATOR:TAEKWONDO KLUB NOVI GRAD
MJESTO:Sarajevo
VRIJEME:16.12.2017.
SELEKCIJE:Juniori/ke, Seniori/ke
TRENERI:Matej Škreblin
OSVOJENA ODLIČJA:2 zlata
BROJ NATJECATELJA:720
BROJ KLUBOVA:61
BROJ ZEMALJA:10
EKIPNI PLASMAN:3.MJESTO - Seniori sveukupno

U subotu 16. prosinca 2017. u olimpijskoj dvorani „Ramiz Salčin“ održano je međunarodno taekwondo natjecanje „5. SARAJEVO OPEN 2017.“ u organizaciji Taekwondo kluba Novi Grad. Na natjecanju je nastupilo 720 natjecatelja iz 61 kluba iz 10 zemalja.
Na kraju natjecateljske sezone i s malom dozom napona snage TKD klub Jastreb odlučio je s 3 natjecatelja nastupiti i podržati prijateljski klub Novi Grad Sarajevo koji je tom prilikom obilježio 15.obljetnicu postojanja. Od 3 natjecatelja u Jastrebovo gnjezdo donjeli smo 2 medalje. Hrvoje Šep okrunio se zlatom nakon 3 pobjede te je bio proglašen najboljim seniorom turnira, dok je Ana Taslak s 2 pobjede također odnjela medalju zlatnog sjaja. Natjecanje je bilo zamišljeno kao mali izlet za kraj sezone gdje smo se dobro i zabavili, posjetili njihov centar na rijeci Miljacki i probali poznate sarajevske čevape.

ČESTITKE SVIMA!!!

POJEDINAČNI PLASMANI SPORTSKA BORBA

ZLATOSREBROBRONCA
HRVOJE ŠEP
ANA TASLAK

HRVOJE ŠEPSENIOR3 pobjedeZLATO
ANA TASLAKSENIOR2 pobjedeZLATO
MARKO LIPOVACJUNIORIbez pobjedebez plasmana

EKIPNI PLASMAN SENIORIBODOVI
1.TAEKWONDO BUTEL32
2.NOVI GRAD SARAJEVO20
3.JASTREB19

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga