5th Turkish Open 2018

ORGANIZATOR:Turkish Taekwondo Federation
MJESTO:Istanbul, Turska
VRIJEME:10. - 14.02.2018.
TRENER:Matej Škreblin
BROJ NATJECATELJA:1902

 

Na 5. otvorenom prvenstvu Turske, natjecanju G1 statusa koje je završilo 14. veljače nastupila su 1902 natjecatelja i koje je bilo prvo ogledno seniorsko natjecanje međunarodnog karaktera za nacionalnu vrstu.
Komentar trenera Mateja Škreblina:
Ana Taslak -62kg otvorila je seniorsku sezonu s dvije pobjede. U 1.kolu savladala je protivnicu rezultatom 22:2(prekid), u 2.kolu 17:6 i u borbi za medalju gubi od Irem Yaman (TUR), inače najupješnije natjecateljice u kategoriji do -62kg, vodeće na svjetskoj ljestvici. Ana je jedina natjecateljica koja je na ovom turniru uspjela Irem zadati bodove (koji nisu bili kazneni) i gubi borbu rezultatom 8:4, što govori da će joj Ana, kao ulazna seniorka, zadavati glavobolju.
Hrvoje Šep -87kg nanizao je 5 teških pobjeda, 1.kolo TUR, 2.kolo TUR, 3.kolo KAZ, 4.kolo TUR i finale RUS i vraća se kući sa zlatom oko vrata i novih 10 bodova na rang listi Svjetske taekwondo federacije.

POJEDINAČNI PLASMANI SPORTSKA BORBA

ZLATOSREBROBRONCA
HRVOJE ŠEP

HRVOJE ŠEP5 pobjedaZLATO
ANA TASLAK2 pobjedeBez plasmana

ČESTITAMO!!!

  • Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3

    Pretraga