SOFIA OPEN – G1 2018.

ORGANIZATOR:Taekwondo Club Ramus
MJESTO:Sofija, Bugarska
VRIJEME:3./4. ožujka 2018.
SELEKCIJE:Seniori
TRENERI:Matej Škreblin
OSVOJENA ODLIČJA:1 bronca
BROJ NATJECATELJA:1112
BROJ KLUBOVA:253
BROJ ZEMALJA:46

U vikendu 3./4. ožujka u Bugarskoj u gradu Sofija, održan je SOFIA OPEN 2018., međunarodni taekwondo turnir G1 statusa. Na natjecanju je nastupilo 1112 natjecatelja i 253 kluba iz 46 zemlja.
U pratnji trenera Mateja Škreblina, na ovom natjecanju Taekwondo klub Jastreb predstavljali su naši seniori Hrvoje Šep, Marko Lipovac i Marko Gregurić.

ZLATOSREBROBRONCA
HRVOJE ŠEP

 

KOMENTAR TRENERA:
Hrvoje Šep - 2 pobjede, BRONCA
Prvo kolo pobjeđuje predstavnika Ukrajine, a drugo kolo predstavnika Jordana. U polufinalu do zadnje sekunde borba je neizvjesna (10:9), a protivnik je renomirani borac Velike Britanije, Lutalo, inače srebrni i brončani s Olimpijskih igara, europski prvak i prvoplasirani na Grand Prix natjecanju. Na kraju 3.runde Hrvoje prima udarac u tijelo i gubi borbu rezultatom 12:9.
Sve u svemu, odlična borba obzirom na rejting protivnika! Hrvoje je sam sebi dokazao da se bez problema može nositi s takvim protivnicima i da nisu nepobjedivi. Ovo je ujedno bila i dobra škola za Hrvoja i nadamo da će s manje respekta sljedeći put ući u borbu.
Marko Lipovac – bez pobjede
Nakon odličnog otvaranja borbe protiv reprezentativca Velike Britanije u 3. rundi Marko gubi koncentraciju što je protivnik vješto iskoristio i okreće borbu u svoju korist. Borba, iako bodovno tjesna, odlazi u potpuno krivom smjeru.

Marko Gregurić – 1 pobjeda, bez plasmana
Marko se okrunio 1 pobjedom i nažalost ostao bez plasmana na ovom natjecanju.
Iako je Marko odlično odradio borbe sa svojim trenutnim mogučnostima i unatoč tome što sam ga iznenadio turnirom zadnji tren, vrijeme je da zapne malo kondicijski i stane na postolje gdje mu je i mjesto.
Inače iz svih hrvatskih klubova koji su nastupili na ovom G1 turniru, osvojene su samo 2 brončane medalje što dovoljno govori o jačini turnira, a jedna je otišla s nama za Zagreb u jastrebovo gnijezdo.

HRVOJE ŠEP2 pobjedeBRONCA
MARKO GREGURIĆ1 pobjedaBez plasmana
MARKO LIPOVACBez pobjedeBez plasmana

ČESTITAMO NAŠIM SENIORIMA!!!

 

  • Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3

    Pretraga