FRENCH OPEN POOMSAE G1

ORGANIZATOR:FRANCUSKA TAEKWONDO FEDERACIJA
MJESTO:Villeneuve d’Ascq, Francuska
VRIJEME:15.-17.02.2019.
SELEKCIJE:forme
BROJ NATJECATELJA:227

Na Otvorenom prvenstvu Francuske u formama, G1 natjecanju Svjetske taekwondo federacije koje se održalo u gradu Villeneuve d’Ascq, 15.-17. veljače, hrvatska reprezentacija u formama, pod vodstvom trenera Davora Prđuna i Domagoja Pečka nastupila je s 14 natjecatelja među kojima se nalazila i jastrebica Lucija Jazić.

Reprezentativci Hrvatske osvojili su 7 medalja od čega 2 zlata, 4 srebra i 1 broncu, dok je naša Lucija prošla u polufinale i kao 12-plasirana nije se uspjela kvalificirati u finalni krug, a u selekciji juniorskih parova Lucija i Niko zauzeli su 7. mjesto.

Trener reprezentacije pohvalio je Lucijin nastup kao jedan od najkvalitetnijih do sada i istaknuo da je ovo bila odlična provjera forme naših sportaša pred nadolazeće Europsko prvenstvo koje bi se trebalo održati u ožujku u Turskoj.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga