Otvoreno prvenstvo školskih sportskih društava u teakwondo-u

Obavještavamo sve članove koji su zainteresirani za nastup na Taekwondo prvenstvu osnovnih škola Hrvatske da se jave putem mail-a u klub uz obavezno naznaku imena osnovne škole kako bi dobili detaljne informacije vezane uz registraciju na Hrvatskom školskom športskom savezu obzirom da se na navedenom natjecanju, natječu kao članovi ekipa osnovnih škola pod vodstvom mentora koje će odabrati uprava osnovne škole. Najčešće je to profesor tjelesne i zdravstvene kulture.

Kako bi vaše dijete steklo pravo nastupa na navedenom natjecanju, morate se javiti upravi škole radi registracije djeteta na Hrvatskom školskom sportskom savezu.

Napominjemo kako za nastup u školskoj ekipi mora biti najmanje tri učenika iz osnovne škole i da se natjecanje provodi u disciplinama sportske borbe i forme a obuhvaća učenike od 4. - 8. razreda osnovne škole. Uspjesi s navedenog natjecanja dodatno se boduju učenicima za upis u srednju školu.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA: 02.03.2019. (SUBOTA) Sportska dvorana „Sutinska vrela“, Podsused

SATNICA: SUBOTA, 02.03.2019.

  • 08,00 – 09,30: prijava i vaganje kadeta i kadetkinja
  • 09,15 – 09,30: svečano otvorenje natjecanja
  • 09,30 – 19,00: eliminacijske borbe i proglašenje pobjednika

Planirano vrijeme završetka natjecanja oko 19,00 sati

POZIV NA OTVORENO PH OSNOVNE SKOLE

ODREDBE NATJECANJA

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga