BELGIAN OPEN G-2

ORGANIZATOR: Belgijska taekwondo federacija
DOMAĆIN:Flamanska taekwondo unija
MJESTO:Lommel, Belgija
VRIJEME:16-17.03.2019.
SELEKCIJE:seniori
BROJ NATJECATELJA: 1699

U vikendu 16/17.03.2019. u belgijskom gradu Lommelu, održalo se međunarodno taekwondo natjecanje G-2 kategorije „Belgian Open“, na kojem je ove godine nastupilo 1699 natjecatelja od čega 618 seniora. Ovaj turnir bio je jedini europski turnir G2 kategorije ove godine (uz President Cup u Turskoj) koji je ujedno bio i zadnji izlučni turnir za seniorsku reprezentaciju Hrvatske za nastup na predstojećem SP.
TKD Jastreb je na ovom natjecanju nastupio s 3 natjecatelja: Hrvoje Šep, Laura Glasnović i Marko Lipovac.
Laura Glasnović zaustavljena je u 1. kolu od reprezentativke Srbije Ane Tepavac ex Bajić, 2. nositeljice turnira rezultatom 8:11, kao i Hrvoje Šep koji gubi u prvoj borbi od španjolskog natjecatelja Garcia Martineza pri rezultatu 6:11, Marko Lipovac uz odlična 2 nastupa uspijeva se probiti do borbe za medalju, koju nažalost gubi od francuskog natjecatelja pri rezultatu 6:23.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga