O KLUBU

Taekwondo klub "Jastreb" na području zapadnog dijela grada djeluje već 25 godina, promičući taekwondo kao umjetnost i šport. Pod stručnim je vodstvom trenerice Tamare Pradegan, nositeljice crnog pojasa WTF-a 7. DAN i 10 trenera educiranih na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Unutar kluba djeluju grupe od vrtićkog do seniorskog uzrasta, te rekreativni i zdravstveni programi za odrasle. TKD klub Jastreb sa 400-tinjak članova, jedan je od najbrojnijih taekwondo klubova u Hrvatskoj, a svojom kvalitetom trenutno vodeći u državi, sa ekipno osvojenim državnim prvenstvima u selekcijama seniora i mlađih kadeta.

TKD klub Jastreb višegodišnji je organizator '"JASTREB OPEN-a" - najvećeg međunarodnog taekwondo natjecanja za djecu u Hrvatskoj i brojnih humanitarnih akcija kroz koje potpomaže one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga