DVORANA KLUBA

Nakon 12 godina podstanarstva, neumornog rada i ulaganja "Grad" je prepoznao vrijednosti i dodijelio nam vlastiti prostor čime se ostvario dugogodišnji san taekwondo kluba Jastreb. Uz potporu brojnih prijatelja i poklonika kluba kao i vodećih športskih i javnih institucija, te čelnih ljudi iz kulturnog i javnog života grada i države na čelu sa dogradonačelnikom Stipom Tojčićem u svibnju 2003. dodijeljen nam je prostor u Jablanskoj 21, Rudeš.

Nakon samo 3 mjeseca od dodjele gradskog prostora u potpuno devastiranom stanju izvršili smo adaptaciju poslovnog prostora u sportske svrhe i stavili ga u funkciju, uz pomoć brojnih roditelja, prijatelja i poklonika kluba. Provedena je akcija "Tvojom ciglom do dvorane" u kojoj se kupnjom ciglice potpomoglo uređenje dvorane i čime se trajno upisalo ime donatora na svaku kupljenu ciglu na promotivnom zidu kluba.  HVALA SVIMA!

Unatoč velikom financijskom ulogu čime se klub zadužio i pozajmio sredstva, ovo je bio dugo snivani san, koji je napokon dosanjan i koji nam je donio uvjete rada koji su rezultirali još većom kvalitetom i kvantitetom kluba.

 

UREĐIVANJE DVORANE

 •  

   

  OTVORENJE DVORANE

 • Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

  Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  ptica plava3

  Pretraga