TKD FOX U GOSTIMA

Dana 26.1.2016 godine ugostili smo TKD klub Fox iz Bjelovara na sparing treningu u dvorani Voltino. Bilo je to joč jedno lijepo sportsko druženje uz vrlo kvalitetne sparinge. U terminu od 19:30-21:00 trening su odradili mlađi kadeti i kadeti, a od 21:00-22:30 juniori i seniori. Ovi sparing treninzi bili su dobra priprema i provjera trenutnog stanja natjecatelja pred predstojeća natjecanja M2, Prvenstvo Zagreba i Orient cup na kojima će nastupiti nasi natjecatelji. Veselimo se ponovnom susretu!

 • U nadolazećem vikendu u jastrebovom gnijezdu gostovat će olimpijski kandidat Piotr Pazinski i njegov trener Pyciarz Tomasz, koji će se pripremati s našim seniorima Lukom Horvatom, Hrvojem Šepom i Vedranom Golecom kroz sparing treninge koje će predvoditi naš trener Dejan Mesarov.

  Pozivaju se svi zainteresirani članovi da nazoče, po želji, navedenom događanju u našoj dvorani Voltino u dolje navedenim terminima:
  • Petak 11.12.2015. u 21:00
  • Subota 12.12.2015. u 10:00
  • Subota 12.12.2015. u 17:00

 • Sveti Nikola ove je godine malo uranio i ovog petka 04.12. posjetio je najmlađe jastrebiće - vrtićance i zajedno s Krampusom koji ga je stalno ometao… darivao je najmlađe članove kluba. Bilo je veselo…

 • U mjesecu studenom, učenici svih nižih razreda OŠ Rudeš iz našeg kvarta bili su gosti našeg kluba u kojem su im treneri Dejan Mesarov, prof.cin. i Ivan Brekalo održali umjesto sata tjelesne i zdravstvene kulture pokazni trening taekwondo-a.

  Boravak 3c razreda u našem klubu  "zarazio" je cijelu školu sa pozitivnim dojmovima i željom da se održi repriza treninga u Jastrebu.

  3.c razred Osnovne škole Rudeš predvođen učiteljicom Anom Medved boravio je za vrijeme održavanja sata TZK u jastrebovom gnijezdu gdje su im demo trening taekwondoa vodili treneri Dejan Mesarov i Ivan Brekalo nakon čega smo ih ispratili sa malim poklonima na redovnu nastavu.
  Treneri su otkrili male talente i predložili im daljnje usavršavanje u našem sportu.

 • U subotu 17.10.2015 u dvorani Voltino ugostili smo prijatelje iz TKD kluba Dubrava. Odrađen je sparing trening u vrlo jakom intenzitetu gdje smo željeli ispraviti pogreške koje su naši sportaši radili na predhodnim natjecanjima.

  Komentar trenera Dejana;
  Izuzetno sam zadovoljan odrađenim treningom i zadatcima koje su određeni sportaši trebali odraditi. Nastavljamo sa ispravljanjem grešaka i vjerujem da već na slijedećem natjecanju u Novoj Gradišci grešaka neće biti, ili će ih biti puno manje.


  Hvala TKD klubu Dubrava na suradnji. Veselimo se ponovnom susretu.

  U utorak 08.09. u jastrebovom gnijezdu posjetio nas je slovenski reprezentativac Ivan Trajkovič koji je sa jastrebovim seniorima odradio sparing trening na elektronskoj opremi KP&P pod budnim okom našeg trenera Dejana.
  Ovo je bila još jedna obostrana kontrolna provjera olimpijskih kandidata pred nadolazeći 2. Grand Prix koji će se već slijedećeg vikenda održati u turskom Samsunu i na kojem će nastupiti naš jastreb Vedran Golec u pratnji svog trenera Dejana.

 • U kasne večernje sate u četvrtak 3. travnja doputovao nam je iz dalekog Copenhagena renomirani danski reprezentativac Asidah Zakaria koji će vikend provesti u treniranju i druženju sa našim teškašem Vedranom Golecom koji će nastupiti kroz redove reprezentacije na predstojećem EP u svibnju 2014, a koji mu je u ovom slučaju i u ulozi domaćina.

  Društvo u dvorani iz gledateljskih redova rade im i naši seniorski natjecatelji, dok im trenerski asistira (u izbivanju Dejana i Mateja) uz pokoji savjet, jastreb Branimir Ćaćić.

  Današnji treninzi su odrađeni, jastrebica Tea će ih odvesti na "cugu" u grad, a sutra će ih posjetiti i novinarka Večernjeg lista (od novinara se baš ništa ne može prikriti).

  Vjerujemo da će ovo biti obostrano kvalitetno iskustvo teškaškom dvojcu.

 • Članak na www.vecernji.hr

  U petak 28. ožujka na treningu kadeta u Jastrebovoj dvorani Voltino pridružili su nam se natjecatelji zagrebačkog TKD kluba ION sa trenerom Ivanom Petošićem sa kojima smo razmijenili natjecateljska iskustva u neposrednoj pripremi kadeta/nja za predstojeće Prvenstvo države.

 • U subotu 22.ožujka 2014 u 11h najpopularniji hrvatski iluzionist (mađioničar) Luka Vidović svojim nastupom oduševio je brojne naše male jastrebove.

  Na kraju druženja Luka je poklonio svim sudionicima školske bilježnice.

   

 • U ponedjeljak, 24. veljače kadeti TKD kluba Metalac pod vodstvom trenera Martina Erdeljca gostovali su u jastrebovom gnijezdu na treningu kadetske natjecateljske ekipe čiji je trening predvodio jastrebov trener Dejan Mesarov. Bila je ovo još jedna dobra prilika za razmjenu iskustava između natjecatelja dva vodeća zagrebačka kluba.

    

  Stranica 1 od 3

  Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

  Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  ptica plava3

  Pretraga