Trener-odgajatelj vrtićkih i predškolskih uzrasta

DATUM ROĐENJA: 02.listopada 1958.

ŠKOLOVANJE: Pedagoška akademija u Zagrebu

UKRATKO O TRENERU:
Muki je, uz našu glavnu tajnicu i trenericu kluba Tamaru Pradegan, idejni začetnik projekta taekwondo igraonice pod motom: „Učimo kroz igru".
Glavni ciljevi ove igraonice su promicanje zdravog načina života od najranije dobi, razvoj motoričkih sposobnosti, približavanje taekwondo sporta djeci vrtićke dobi te zadovoljstvo u druženju i igri.
Kroz taekwondo igranicu prošlo je nekoliko generacija Jastrebova koji su danas vrhunski sportaši i koji čine okosnicu kadetske i juniorske selekcije.
Dugogodišnje odgajateljsko iskustvo prenio je na svoje suradnice koje se uz našeg popularnog Mukija usavršavaju kroz svakodnevni rad sa najmlađima.
Animator je i voditelj najmlađih u ljetnim taekwondo kampovima i sportsko – edukativnim vikendima u prirodi u organizaciji naše udruge.

of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga

Taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Daljnjom pretragom naših stranica, slažete se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies).