Politika privatnosti Taekwondo kluba Jastreb

 

Politika privatnosti Taekwondo kluba Jastreb je kako slijedi:

1. Privatnost
Predani smo zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti.
Ovo politika navodi osnovu po kojoj ćemo prikupljati sve osobne podatke koje prikupimo od Vas ili koje nam dostavite.
Molimo pažljivo pročitajte sljedeće kako biste razumjeli naša gledišta i prakse u vezi s Vašim osobnim podacima i kako postupamo s njima.

2. Informacije koje možemo prikupiti od Vas
Možemo prikupljati i obraditi sljedeće podatke o Vama:
• Informacije koje dajete putem web stranice na www.taekwondo-jastreb.hr (naša stranica). To može uključivati informacije koje ste dobili putem naše stranice "Kontakt", ako se prijavite za korištenje naše stranice, pretplatu na biltene, objavljivanje materijala, odlaska na natjecanja ili traženje dodatnih usluga.
• Ako nas kontaktirate putem e-pošte ili na drugi način, možemo voditi evidenciju o korespondenciji;
• Možda Vas također zamolimo da ispunite ankete koje koristimo za potrebe istraživanja, iako ne morate odgovoriti na njih;
• Pojedinosti o Vašim posjetima našoj web lokaciji, uključujući, ali ne ograničavajući se na podatke o prometu, podatke o lokaciji, weblogovima i ostalim komunikacijskim podacima, bez obzira da li je to potrebno za naše potrebe za naplatom ili na drugi način, i resurse kojima pristupate.

3. IP adrese i kolačići
Možemo prikupljati podatke o Vašem računalu, uključujući IP adresu, operativni sustav i vrstu preglednika. To su statistički podaci o akcijama i obrascima pregledavanja korisnika i ne prepoznaju pojedinca.
Ne upotrebljavamo kolačiće za prikupljanje informacija o Vašoj općenitoj upotrebi interneta i nećemo prikupljati nikakve informacije o Vama, osim onih koje su potrebne za administriranje sustava web poslužitelja i na drugi način kako je gore opisano.

4. Gdje pohranjujemo Vaše osobne podatke
Podaci koje prikupimo od Vas mogu se prenijeti i pohraniti na odredište unutar Europskog gospodarskog prostora ("EGP"). Slanjem Vaših osobnih podataka pristajete na prijenos, pohranu ili obradu. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo osigurali da se Vaši podaci dobro tretiraju u skladu s ovim pravilima o privatnosti.
Gdje smo Vam dali (ili gdje ste odabrali) lozinku koja Vam omogućuje pristup određenim dijelovima naše stranice, Vi ste odgovorni za čuvanje tajne zaporke. Molimo Vas da ne dijelite lozinku nikome.
Nažalost, prijenos podataka preko interneta nije potpuno siguran. Iako ćemo sve učiniti kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost Vaših podataka koji se prenose na našu web stranicu; bilo koji prijenos je na Vašem vlastitom riziku. Kada primimo Vaše podatke, koristit ćemo stroge postupke i sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup.

5. Korištenje informacija
Informacije o Vama koriste se na sljedeće načine:
• Za slanje newslettera, ako ste zatražili da to učinimo;
• Kako bismo Vam pružili informacije, proizvode ili usluge koje zatražite od nas ili koje smatramo da bi Vas mogle zanimati, gdje ste pristali na kontakt u takve svrhe;
• Za potrebe izvršavanje obveza koje proizlaze iz bilo kojeg ugovora sklopljenog između Vas i nas;
• Da biste mogli sudjelovati u interaktivnim značajkama naše usluge, kad to odlučite; i
• Obavijestiti Vas o promjenama naše usluge.
Nikada nećemo dijeliti Vaše podatke s trećim stranama.
Gdje Vas želimo kontaktirati o dobrima i uslugama koje bi mogle biti od interesa to ćemo učiniti samo ako ste na to pristali.
Ako ne želite da na taj način upotrebljavamo Vaše podatke, označite relevantni okvir koji se nalazi na obrascu na kojemu prikupljamo Vaše podatke.

6. Objavljivanje vaših podataka
Možemo otkriti Vaše osobne podatke trećim stranama:
• Ako smo dužni otkriti ili podijeliti svoje osobne podatke kako bismo bili u skladu s bilo kojom zakonskom obvezom ili kako bismo proveli ili primijenili naše uvjete korištenja i druge ugovore ili zaštitili prava, imovinu ili sigurnost Taekwondo kluba Jastreb.

7. Vaša prava
Imate pravo tražiti da ne obrađujemo Vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Možete ostvariti svoje pravo tako da označite određene okvire na obrascima koje koristimo za prikupljanje Vaših podataka. Također možete ostvariti pravo u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate.
Naša web stranica može s vremena na vrijeme sadržavati veze na i s web stranice naših partnerskih mreža i povezanih društava. Ako pratite vezu na bilo koju od ovih web stranica, imajte na umu da ove web stranice imaju svoje pravila o privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za ta pravila. Molimo provjerite ova pravila prije nego što pošaljete bilo koji osobni podatak na ove web stranice.

8. Pristup informacijama
Pravila zaštite općih podataka (Uredba EU 2016/679) daju Vam pravo na pristup informacijama o Vama. Vaše pravo pristupa može se ostvariti sukladno Zakonu. Vaši zahtjevi za pristup neće biti podložni nikakvoj naknadi.

9. Promjene naših pravila o privatnosti
Sve promjene koje izvršimo u našoj politici privatnosti u budućnosti bit će objavljene na ovoj stranici i, ako je potrebno, obavijestit ćemo Vas putem e-maila.

10. Kontakt
Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovim pravilima o zaštiti privatnosti dobrodošli su. Možete nas kontaktirati putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

11. Dodatne informacije
Dodatne informacije i prava pojedinca mogu se naći ovdje http://azop.hr/

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3