ORGANIZATOR:                Hrvatski taekwondo savez
MJESTO:                          Osijek

VRIJEME:                         12.03.2006.
SELEKCIJE:                     seniori/ke
TRENERI:                         Dejan Mesarov, Ivan Vidović, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA:       3 zlata, 1 srebro, 1 bronca
EKIPNI PLASMAN:            1. MJESTO SENIORI
SUDAC:                             Mirko Lukač
BROJ NATJECATELJA:    7

U nedjelju 12.03.2006. u sportskoj dvorani „Jug" u Osijeku održalo se Seniorsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, a u domaćinstvu TKD kluba Osijek, na kojem je sudjelovalo 155 natjecatelja iz 33 kluba, od kojih 85 seniora i 70 seniorki.
Za TKD klub Jastreb nastupilo je 6 seniora i 1 seniorka. Seniori su osvojili 4 medalje u pojedinačnom plasmanu od čega 3 zlata i 1 srebro kroz 8 težinskih kategorija, što im je u sveukupnom plasmanu donijelo naslov ekipnih prvaka države, čime je potvrđen prošlogodišnji plasman i apsolutna dominacija naših natjecatelja u seniorskoj selekciji, gdje je ovogodišnji nastup seniora okrunjen jednim zlatom više od prošlogodišnjeg. Svi finalni mečevi naših natjecatelja bili su dominantni i rezultirali su bodovnim prekidima borbi, što je u sveukupnom plasmanu TKD Jastreb donijelo apsolutnu dominaciju.

ZLATO SREBRO BRONCA
TOMISLAV MIŠČANČUK -58kg MATEJ ŠKREBLIN -54kg HANA KOSALEC -47kg
BRANIMIR ĆAĆIĆ -78kg    
TOMISLAV BUČANAC -84kg    
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga

 taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.
Daljnom pretragom naših stranica, slažate se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies). SLAŽEM SE