ORGANIZATOR: Hrvatski taekwondo savez
DOMAĆIN: TKD Karlovac
MJESTO: Karlovac
VRIJEME: 10.04.2010.
TRENERI: Dejan Mesarov, Ivan Vidović
OSVOJENA ODLIČJA: 2 zlata, 1 srebro, 2 bronce
EKIPNI PLASMAN: 1. MJESTO SENIORI
BROJ NATJECATELJA: 177
BROJ KLUBOVA: 42

 

U konkurenciji 42 kluba i 177 natjecatelja seniorskog uzrasta u Karlovcu se održalo najeminentnije natjecanje u državi na elektronskim LaJust oklopima.

TKD klub Jastreb ove godine predstavljalo je 9 seniora unutar kojih su se Matej Škreblin (-63) i Vedran Golec (+87) okrunili titulama seniorskih prvaka države, dok je Kruno Kupres sa 2 pobjede osvojio brončanu medalju, što je uz niz pobjeda preostalih natjecatelja klub dovelo do statusa najuspješnijeg u državi u seniorskoj muškoj selekciji.

U konkurenciji seniorki, klub su predstavljale 2 natjecateljke koje su osvojile brončanu i srebrnu medalju. Petra Majić, jedna od najmlađih natjecateljki turnira u finalnoj borbi izgubila je u zadnje 3 sekunde praktički dobiveni meč od aktualne prvakinje Hrvatske Ines Kovač, dok je Maju Blažinu već u prvom kolu dočekala superiorna protivnica – olimpijka Sandra Šarić.

Valja se podsjetiti da je TKD klub Jastreb od 2005-2007. bio uzastopno trostruki seniorski ekipni prvak Hrvatske, te je u stilu samo nakon 2 godine obnovio titulu prvaka države u najeminentnijoj taekwondo selekciji - seniora.

U pratnji naših seniora bili su treneri Dejan Mesarov i Ivan Vidović, te vođa ekipe Tamara Pradegan.

ZLATO SREBRO BRONCA
MATEJ ŠKREBLIN -63kg PETRA MAJIĆ -73kg KRUNO KUPRES -87kg
VEDRAN GOLEC +87kg   MAJA BLAŽINA -67kg
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga