ORGANIZATOR: Hrvatski taekwondo savez
DOMAĆIN: TKD Grobnik Čavle i TKD Rječina
MJESTO: Čavle
VRIJEME: 08.03.2014.
TRENERI: Dejan Mesarov, Matej Škreblin, Branimir Ćaćić, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 1 srebro, 3 bronce
EKIPNI PLASMAN: 1. MJESTO SENIORI
BROJ NATJECATELJA: 180
BROJ KLUBOVA: 43

 

U sportskoj dvorani Mavrinci  u Primorsko-goranskoj županiji u mjestu Grobnik Čavle dana 08.03.2014. održalo se taekwondo prvenstvo HR u najprestižnijoj selekciji seniora/seniorki u organizaciji HTS-a. Na ovom natjecanju nastupila su 43 hrvatska kluba sa 84 seniorke i 85 seniora (sveukupno169 natjecatelja). Naša sutkinja Viktorija Atlija dijelila je pravdu na navedenom natjecanju.

TKD klub Jastreb nastupio je sa 7 natjecatelja; 6 seniora i 1 seniorkom koji su kroz pojedinačne plasmane u muškoj konkurenciji osvojili 1 zlato, 1 srebro i 3 bronce i koji su se u ekipnom plasmanu okrunili titulom EKIPNIH SENIORSKIH PRVAKA HRVATSKE.

Vrijedi naglasiti da je naš klub 7 puta nositelj navedenog naslova kao najuspješniji seniorski klub u najprestižnijoj muškoj konkurenciji.

 

ZLATO SREBRO BRONCA
VEDRAN GOLEC LUKA MAJETIĆ HRVOJE ŠEP
    DOMAGOJ IVAN RAIČ
    MATIJA MLINARIĆ
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga