ORGANIZATOR: Hrvatski taekwondo savez
DOMAĆIN: TKD Rugvica
MJESTO: Rugvica
VRIJEME: 25.04.2015.
TRENERI: Dejan Mesarov, Matej Škreblin, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA: 2 zlata, 3 srebra, 5 bronci
EKIPNI PLASMAN: 2. MJESTO SENIORI
2. MJESTO SENIORKE
2. MJESTO SVEUKUPNO
BROJ NATJECATELJA: 141
BROJ KLUBOVA: 41

 

U subotu 25.04.2015. u Rugvici održalo se Seniorsko prvenstvo Hrvatske 2015. u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu TKD kluba Rugvica. Na ovom natjecanju nastupio je 141 senior/seniorka iz 41 hrvatskog kluba.
TKD klub Jastreb nastupio je sa 12 natjecatelja u pratnji klupskih trenera Dejana Mesarova,  Mateja Škreblina i Tamare Pradegan koji su osvojili 2 zlatne, 3 srebrne i 5 brončanih medalja u pojedinačnim plasmanima te su u EKIPNOM PORETKU OSVOJILI NASLOV VICEPRVAKA HRVATSKE U SELEKCIJI SENIORA TE SELEKCIJI SENIORKI.

Na navedenom natjecanju posebno se istakla svojim dominantnim nastupim seniorka Anamarija Petrović koja je na pojedinačnoj rang listi uspješnosti seniorskih natjecateljki na zavidnom 1.mjestu kao najuspješnija seniorska natjecateljica na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske.

 

ZLATO SREBRO BRONCA
ANAMARIJA PETROVIĆ MARKO GREGURIĆ NIVES KERNER
VEDRAN GOLEC LUKA HORVAT AJNA DŽANIĆ
  LUKA MAJETIĆ LUKA BOBAN
    MARIJA FRKLIĆ
    DOMAGOJ IVAN RAIČ
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga