ORGANIZATOR: Hrvatski taekwondo savez
MJESTO: Zaprešić
VRIJEME: 22.11.2015.
SELEKCIJE: Poomsae
TRENER: Krešimir Crnčec
OSVOJENA ODLIČJA: 4 zlata, 1 srebro i 15 bronci
EKIPNI PLASMAN: 1. MJESTO JUNIORI
6. MJESTO SVEUKUPNO
BROJ NATJECATELJA: 259
BROJ KLUBOVA: 29
BROJ ZEMALJA: 4

 

U nedjelju 22.10.2015. u dvorani srednje škole „Ban Jelačić“ u Zaprešiću održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u formama u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza. Na ovom natjecanju nastupilo je 259 natjecatelja iz 29 klubova iz 4 zemlje (Hrvatska, Slovačka, Slovenija i Srbija).
Rezultati su bodovani posebno za Otvoreno prvenstvo Hrvatske, a posebno za Prvenstvo Hrvatske, pa su naši natjecatelji ove nedjelje zaslužili i po dva odličja.
TKD klub Jastreb je na ovom natjecanju nastupio s 13 natjecatelja koji su u pojedinačnim plasmanima osvojili 22 medalje, od toga 4 zlata, 1 srebro i 15 bronci, te su u selekciji juniora osvojili 1. mjesto, dok su u sveukupnom plasmanu kroz sve selekcije 6.
U konkurenciji parova Sven Tuškan i Martina Ćosić završili su ekipno na 2. mjestu.
U pratnji natjecatelja bio je trener Krešimir Crnčec kojem je na ispomoći u bodrenju natjecatelja bio „pri ruci“ naš sudac Filip Božić.

ZLATO SREBRO BRONCA
LAURA KOLAR MARTINA ĆOSIĆ NIVES KERNER
SVEN TUŠKAN USKLAĐENI PAR
ĆOSIĆ/TUŠKAN
KIKA VIDIĆ
    LUCIJA JAZIĆ
    MARIA KRAMAR
    KARLA VUKŠIĆ
    MATKO ŠIRAC
    VLATKA MEDIĆ
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga