ORGANIZATOR: HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ
DOMAĆIN: TKD BJELOVAR
MJESTO: Bjelovar
VRIJEME: 28.05.2011.
TRENERI: Tamara Pradegan, Ivan Vidović, Dejan Mesarov
OSVOJENA ODLIČJA: 1 zlato, 2 srebra, 4 bronce
EKIPNI PLASMAN: 2. mjesto juniori
BROJ KLUBOVA: 43
BROJ NATJECATELJA: 222

 

U subotu 28.05.2011. u Bjelovaru se održalo Juniorsko prvenstvo Hrvatske 2011. u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu TKD kluba Bjelovar.
Na ovom natjecanju nastupila su 222 natjecatelja iz 43 hrvatska kluba.
TKD klub Jastreb nastupio je sa 12 natjecatelja u pratnji klupskih trenera, koji su osvojili 1 zlatnu, 2 srebrne i 4 brončane medalje, te se u ekipnom plasmanu okrunili nazivom viceprvaka države u juniorskoj selekciji.

O NAŠIM MEDALJAŠIMA:
Nažalost, samo 3 boda dijelila su nas od naslova prvaka države, a naslov je bio neizvjestan doslovno do zadnje finalne borbe u kojoj je vrlo sumnjivim sudačkim odlukama Matija Mlinarić izgubio meč od natjecatelja Majcena iz Susedgrad Sokola.
Iznenađenje dana bio je rezultatski neafirmirani juniorski natjecatelj kluba Alen Turkanović koji je u eliminacijskim borbama skinuo europskog prvaka Kanaeta iz Marjana.
Marko Mutak briljirao je u svim borbama kategorije -68kg u kojima je doslovno deklasirao protivnike i potvrdio status najboljeg juniorskog natjecatelja kluba i države.
Fran Peh nažalost nije izdržao pritisak finalne borbe od favoriziranog natjecatelja Vraneše kao ni njegov klupski kolega Matija Sekušak.
Marko Jukić podlegao je pritisku afirmiranog natjecatelja Tenjera i njegov nastup u toj borbi bio je neprepoznatljiv.
Visoka očekivanja trenera kluba i reprezentacije nije ispunio Luka Boban izgubivši od potpuno nepoznatog protivnika iz Kocunara i zlatnu medalju zamijenio je brončanom na najvažnijem juniorskom turniru u godini.

 

ZLATO SREBRO BRONCA
MARKO MUTAK FRAN PEH ALEN TURKANOVIĆ
  MATIJA MLINARIĆ LUKA BOBAN
    MARKO JUKIĆ
    MATIJA SEKUŠAK

 

 

of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga