ORGANIZATOR: HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ
DOMAĆIN: TKD GROBNIK I TKD RJEČINA
MJESTO: ČAVLE
VRIJEME: 06.04.2013.
TRENERI: Dejan Mesarov, Matej Škreblin, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA: 2 zlata, 1 srebro, 1 bronca
EKIPNI PLASMAN: 2. MJESTO JUNIORI
BROJ KLUBOVA: 51
BROJ NATJECATELJA: 202

 

U subotu 06.04.2013. u Čavlima održalo se Juniorsko prvenstvo Hrvatske 2013. u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu TKD klubova Grobnik i Rječina. Na ovom natjecanju nastupila su 202 natjecatelja iz 51 hrvatskog kluba.

Naše sutkinje Viktorija Atlija, Maja Blažina i Petra Majić bile su delegirane od strane HTS-a za ovo natjecanje.
TKD klub Jastreb nastupio je sa 13 natjecatelja u pratnji klupskih trenera, koji su osvojili 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 brončanu medalju u pojedinačnim plasmanima, što je klubu donijelo već tradicionalno status viceprvaka države u selekciji juniora.
Nažalost, u kategoriji -48kg morali smo finalnu borbu gledati između 2 vrhunska juniora našeg kluba (Domagoja Ivana Raiča i Marka Gregurića) koji nisu imali priliku u tom prijateljskom meču pokazati svoje kvalitete, ali njihova podjednaka kilaža nije dozvoljavala mogućnost mijenjanja kategorije.

I ovog puta samo nam je zadnja finalna borba na natjecanju presudila ekipni status na državnom prvenstvu o kojoj je ovisilo naše ekipno 1. mjesto u državi.

 


ZLATO SREBRO BRONCA
MARKO GREGURIĆ DOMAGOJ IVAN RAIČ FRAN PEH
HRVOJE ŠEP    

 

of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga