ORGANIZATOR: HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ
DOMAĆIN: TKD FOX
MJESTO: Bjelovar
VRIJEME: 19.04.2014.
SELEKCIJE: kadeti/nje
TRENERI: Dejan Mesarov, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA: 4 zlata, 1 srebro i 4 bronce
EKIPNI PLASMANI: 1. MJESTO KADETI
2. MJESTO KADETKINJE
BROJ NATJECATELJA: 298
BROJ KLUBOVA: 65

 

Na Veliku subotu, dana 19.04.2014. u Školsko sportskoj dvorani Bjelovar u Bjelovaru, u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu taekwondo kluba "Fox" održalo se Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje na kojem je ove godine nastupilo 298 natjecatelja (140 kadeta i 158 kadetkinja) iz 65 klubova (što nije niti pola od punopravnih članica-klubova Hrvatskog taekwondo saveza).
U pratnji natjecatelja bili su klupski treneri Dejan Mesarov i Tamara Pradegan.

TKD Jastreb nastupio je sa 14 natjecatelja (8 kadeta i 6 kadetkinja), koji su osvojili u pojedinačnim plasmanima 9 medalja, od čega 4 zlata, 1 srebro i 4 bronce.
U ekipnom plasmanu TKD klub Jastreb potvrdio je status najuspješnijeg kadetskog kluba države u muškoj konkurenciji dok su se u ženskoj konkurenciji jastrebove kadetkinje okrunile naslovom viceprvakinja Hrvatske.

 

ZLATO SREBRO BRONCA
LAURA GLASNOVIĆ VEDRAN RAIČKOVIĆ TENA KRZNARIĆ
PAOLA STRAŠĆEK   DON MAJERIĆ
JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ   MATEO ZORKO
MARIO GALIĆ   MARKO LIPOVAC

 

of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga