ORGANIZATOR: HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ
DOMAĆIN: TKD klub „MARJAN“
MJESTO: Split
VRIJEME: 18.04.2015.
TRENERI: Dejan Mesarov, Matej Škreblin, Tamara Pradegan
OSVOJENA ODLIČJA: 3 zlata, 2 bronce
EKIPNI PLASMAN: 2. MJESTO KADETI
2. MJESTO KADETKINJE
2. MJESTO SVEUKUPNO
BROJ KLUBOVA: 64
BROJ NATJECATELJA: 289

U subotu 18.04.2015. u Splitu održalo se Kadetsko prvenstvo Hrvatske 2015. u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvu TKD kluba Marjan. Na ovom natjecanju nastupilo je 289 natjecatelja iz 64 hrvatska kluba.
TKD klub Jastreb nastupio je sa 10 natjecatelja u pratnji klupskih trenera Dejana Mesarova,  Mateja Škreblina i Tamare Pradegan koji su osvojili 3 zlatne, i 2 brončane medalje u pojedinačnim plasmanima te u EKIPNOM PORETKU OSVOJILI NASLOV VICEPRVAKA HRVATSKE U SELEKCIJI KADETA TE SELEKCIJI KADETKINJA.
Unatoč postignutim plasmanima u kadetskoj selekciji, nažalost nismo uspjeli osvojiti ekipno 1. mjesto i ponoviti naslov kadetskih prvaka Hrvatske iz 2014. godine obzirom da se u ekipnom plasmanu zbraja neograničen broj prijavljenih natjecatelja kroz sve kategorije koji su ostvarili minimalno jednu pobjedu, pa je klub domaćin TKD Marjan zauzeo ekipno prvo mjesto unatoč tome što nije imao niti jednog prvaka Hrvatske.

ZLATO BRONCA
DON MAJERIĆ IVONA STRAŠĆEK
LAURA GLASNOVIĆ KARLA KLAUDIA KVESIĆ
MATEO ZORKO  
of

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga