Božićni limač kup - Humanitarni turnir za ZOO Zagreb

 nazorova.jpg 
U nedjelju 19.12.2004., u OŠ "Malešnica", u organizaciji TKD kluba JASTREB, održao se već tradicionalni BOŽIĆNI LIMAČ KUP - humanitarni turnir za ZOOLOŠKI VRT, Zagreb, životinjsku vrstu JASTREB MIŠAR, dogovorno sa ravnateljem ZOO-a gosp. Anićem. Sav sakupljen prihod od prodanih ulaznica (5,00 kuna) i kotizacija natjecatelja učesnika turnira doniran je ZOO-u Zagreb. Turnir je organiziran pod znanim nam motom:

"DARUJMO SRCEM, DARUJMO ONO NAJVRIJEDNIJE - PRIJATELJSTVO"

 

 nazorova.jpg 
Obzirom da TKD klub Jastreb svake godine natjecateljsku sezonu završava nekom humanitarnom akcijom i ove godine učinili smo isto (do sada smo bili donatori: Doma za djecu "V. Nazor", SOS sela - Lekenik, Udruge Krijesnica - Klaićeve bolnice za djecu oboljelu od tumora, Caritas HR, Psihijatrijske bolnice Jankomir...).

Humanitarna akcija održala se kao prijateljski susret vrtićanaca (4-6 godina) i taekwondo početnika (6,5-14 godina) za koje ne postoji mogućnost nastupa u sustavu natjecanja unutar postojećih regulativa Hrvatskog taekwondo saveza, a na kojem je nastupilo 279 mališana iz 9 prijateljskih klubova raspoređeni u dobne i težinske kategorije u rangu pojasa, te natjecatelja u formama.

Ovo natjecanje jedinstveno je u državi jer se na njemu natjecala vrlo neobična populacija klinaca i klinceza vrtićanaca koji su pravi mali umjetnici na tatamiju.

Humanitarnoj akciji uz TKD klub "JASTREB" iz Zagreba, pridružili su se i mališani iz prijateljskih klubova "BROD" iz Slavonskog Broda, "FORTECA" s Korčule, "KARLOVAC" iz Karlovca, "DUGA RESA" iz Duga Rese, te 4 zagrebačka kluba "ICEBERG DAN GUN", "ORKA MIX", "MARAS-RUGVICA" i TKD CENTAR "BAN KEGLEVIĆ".

Turnir je posjetio Djed Božićnjak koji je djeci podijelio slatkiše i prigodne nagrade, a sva djeca međusobno su razmijenila Božićne poklone i darovala ih jedni drugima.

TKD klub JASTREB nastupio je sa 117 natjecatelja vrtićkog i kadetskog uzrasta, osvojivši 90 odličja od čega 23 zlata, 28 srebra i 39 bronci.
 nazorova.jpg

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga