Humanitarni turnir "DARUJMO SRCEM" za psihijatrijsku bolnicu Jankomir

nazorova.jpg

Humanitarna akcija "DARUJMO SRCEM" održana je kao grupni zajednički trening svih uzrasta kluba predvođen klubskim trenerima, nakon čega su naši aktualni natjecatelji kadetskog-juniorskog-seniorskog uzrasta, državni prvaci i reprezentativci u sklopu međuklubskog turnira pokazali taekwondo umijeće na tatamiju, a kojem su nazočile osobe iz javnog i kulturnog života grada i države.

Ovoj akciji uz TKD klub "JASTREB" iz Zagreba, pridružili su se i mališani iz prijateljskih nam klubova "BROD" iz Slavonskog Broda i "KUNA" iz Zaprešića.

Pokazne mečeve i demonstraciju svih udaraca prikazali su kadeti, juniori i seniori TKD kluba Jastreb, kategorizirani sportaši: Matej Škreblin, Vladimir Beljan, Vedran Drobina, Kruno Kupres, Berislav Pučar, Dejan Mesarov i Tomislav Miščančuk.

Prikaz formi izveli su najuspješniji kadeti tehničkih prvenstava: Maja Blažina, Sabrina Beljan i Filip Atlija.

Čelni ljudi kluba posjetili su bolnicu "JANKOMIR" i poklonili im trenirke (50 kom) koje su kupljene od prikupljenih dobrovoljnih priloga.

Nedavno sam čuo izreku:

"Moramo se nadati još i ondje gdje se nemamo više čemu nadati. To je sigurno divna riječ za onoga koji je želi razumjeti. Meni je jednom u velikoj nevolji probudila najdivniju utjehu u duši i kao zlato svjetleći pogled vjere. Čovjek kojeg sudbina strahovito veže svojim željeznim rukama na koncu će biti njezin miljenik, i ta će se užasna naklonost jednom rastvoriti u svom pravom svjetlu kao vječna dobrota i istina."

Eduard Mörike

nazorova.jpg
nazorova.jpg
nazorova.jpg

Rezultati turnira:

Zlato Srebro Bronca
Marko Đurić -25 KG Jure Špoljarić -25 KG Filip Božić -27 KG
Filip Atlija -27 KG Matej Martinko -27 KG Robert Molnar -32 KG
Jure Jadrijević -30 KG Bruno Žnidarec -32 KG Ana Iskra -30 KG
Marko Mutak -32 KG Mate Furlan -33 KG Tea Iskra -30 KG
Karlo Stračević -33 KG Matija Mlinarić -37 KG
Matej Škreblin -36 KG Lucija Jurak -30 KG
Luka Jurak -37 KG
Vladimir Beljan -39 KG
Dario Turina -55 KG
Helena Bižić -30 KG
Tea Mlinarić -42 KG
Edita Bižić -50 KG
Viktorija Atlija -52 KG
Neven Primorac -63 KG

 

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3