BOŽIĆNI LIMAČ KUP 2006.

Domaćin: TKD klub JASTREB
Mjesto: ŠŠD Pešćenica, Zagreb
Datum: 17.12.2006.
Selekcije: vrtićanci, školarci
Treneri: Krešimir Tušek, Ivan Vidović
Pomoćni treneri: Luka Jurak, Matej Škreblin
Suci: Branimir Ćaćić, Berislav Pučar, Davor Žanko, Oliver Plazanić, Miroslav Atlija, Dejan Mesarov, Vedran Drobina, Goran Mijoković
Osvojena odličja: 23 zlata, 28 srebra, 39 bronce
Broj natjcatelja: 67

 

U nedjelju 17.12.2006., u ŠŠD Pešćenica, u organizaciji TKD kluba JASTREB, održao se tradicionalni BOŽIĆNI LIMAČ KUP - humanitarni turnir za napuštenu i oboljelu djecu-štićenike SPECIJALNE BOLNICE ZA KRONIČNE BOLESTI DJEČJE DOBI "GORNJA BISTRA", dogovorno sa ravnateljem bolnice. Sav prihod od prikupljenih kotizacija natjecatelja učesnika turnira i doniranih sredstava biti će utrošen za nabavu navedenih potreba štićenika Bolnice „Gornja Bistra“ prema zaprimljenoj specifikaciji.

Turnir je organiziran pod motom:
"DARUJEMO DOBROTU SRCEM, DARUJEMO PRIJATELJSTVO"


Obzirom da Taekwondo klub Jastreb svake godine natjecateljsku sezonu završava humanitarnom akcijom (dosadašnje donacije: Domu za djecu "V. Nazor", Udruzi Krijesnica - Klaićeve bolnice za djecu oboljelu od tumora, SOS selu - Lekenik, Caritasu HR, Psihijatrijskoj bolnici Jankomir, ZOO-Zagreb...) i ove godine učinili smo isto.

Ovogodišnja humanitarna akcija za napuštenu i oboljelu djecu specijalne Bolnice "Gornja Bistra" održala se kao prijateljski susret vrtićanaca i školaraca za koje ne postoji mogućnost nastupa u sustavu natjecanja unutar postojećih regulativa Hrvatskog taekwondo saveza, a na kojem su nastupili mališani iz prijateljskih nam klubova.

Cilj nam je bio prikupiti što više financijskih sredstava za realizaciju ove humanitarne akcije u sklopu koje smo od ravnatelja Bolnice dobili popis potreba (hrana, odjeća, pelene, kozmetički preparati, tehnička roba...).

Ovo natjecanje jedinstveno je u državi jer se na njemu natjecala vrlo neobična populacija klinaca i klinceza vrtićanaca koji su pravi mali umjetnici na tatamiju.

Humanitarnoj akciji uz TKD klub "JASTREB" iz Zagreba, pridružili su se i mališani iz prijateljskih zagrebačkih klubova "KUNA" i "PANTERA".

Turnir je posjetio Djed Božićnjak koji je djeci podijelio slatkiše, a sva djeca međusobno su razmijenila Božićne poklone i darovala ih jedni drugima.

TKD klub JASTREB nastupio je sa 67 natjecatelja vrtićkog i kadetskog uzrasta, osvojivši 53 odličja od čega 16 zlata, 18 srebra i 19 bronci.

 

ZLATO SREBRO BRONCA
Mara Rezar Nika Stastny Lara Miholić
Erna Džanić Petra Buljan Mario Galić
Marko Lipovac Jan Marić Cvijetinović Vedran Raičković
Jan Jurčec Dominik Gaura Ante Špoljarić
Fran Čirko David Balint Antonio Mrkoci
Niko Popović Petar Milić Don Majerić
David Bublić Bruno Miloš Dino Belužić
Rene Mahalec Sandro Galić Luka Razum
Leo Babić Laura Balen Leonardo Pešut
Katarina Marić Lea Borić Nina Kopinč
Ajna Džanić Ivana Pašić Josip Vladisavljević
Valerija Kralj Domagoj Friš Matija Pap
Marko Gregurić Marko Jukić Josip Kasum
Filip Kokorić Bruno Noa Jurić Mateo Šajatović
Lovro Tvrtković Dino Vujičić Josip Plazanić
Ivan Tvrtko Majić Rok Mozbah Mario Jukić
Marija Pavlović Vladimir Mandić
Ivan Znaor Dominik Vrbić
Jan Andabaka

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga