Po završetku programa svake godine provodimo već tradicionalnu JASTREBOVU VEČER na kojoj se proglašavaju najuspješniji sportaši u protekloj godini.

U petak, 20.02.2015. u ugostiteljskom objektu „Palfi“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se JASTREBOVA VEČER 2015 - svečano proglašenje i dodjela nagrada najuspješnijim sportašima i trenerima u 2014. godini.
Uz prigodnu prezentaciju koju je pripremio naš Tompa, a kojom smo se prisjetili svih aktivnosti, događaja i natjecanja iz 2014. godine, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan zahvalila se sportašima, djelatnicima, sucima i stručnom vodstvu, te vanjskim suradnicima kluba (roditeljima i podupirateljima).

Već tradicionalno (ovog puta značajno ranije; a slijedeće godine potrudit ćemo se još ranije) u prostorijama Zagrebačkog kazališta lutaka održali smo Jastrebovu večer – proglašenje najuspješnijih sportaša kluba iz 2013. godine kojima je nagrade i priznanja dodijelio (također najuspješniji ministar MZOS RH) prof.dr.sc. Dragan Primorac u nazočnosti brojnih članova, roditelja i podupiratelja kluba koji su napunili dvoranu kazališta.


U nedjelju 5.05.2013. u motelu „Europa“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održana je 16. JASTREBOVA VEČER - tradicionalno godišnje proglašenje najuspješnijih sportaša iz protekle natjecateljske sezone kojima su tom prilikom uručena priznanja i prigodni pokloni. 
Uz prigodnu prezentaciju kojom smo se prisjetili svih aktivnosti i važnijih događaja iz 2012. godine, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan zahvalila se sportašima, djelatnicima i stručnom vodstvu, te vanjskim suradnicima kluba.

 

 

U nedjelju 25.03.2012. u ugostiteljskom objektu „Rudešanka“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se 15. JASTREBOVA VEČER - godišnja tradicionalna proslava kluba za sve članove, roditelje, prijatelje i poklonike taekwondo športa i TKD kluba Jastreb na kojoj su proglašeni i nagrađeni najuspješniji športaši kluba uz dodjelu prigodnih poklona trenerima i djelatnicima, te najzaslužnijim roditeljima iz protekle natjecateljske sezone (2011).
Glavna tajnica Tamara Pradegan kroz prigodnu prezentaciju poklone zahvalila se sportašima, djelatnicima i podupirateljima, te vanjskim suradnicima kluba.

U nedjelju 06.03.2011. u ugostiteljskom objektu „Mali raj“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se 14. JASTREBOVA VEČER - godišnja tradicionalna proslava kluba za sve članove, roditelje, prijatelje i poklonike taekwondo športa i TKD kluba Jastreb na kojoj su proglašeni i nagrađeni najuspješniji športaši kluba, treneri i djelatnici, te brojni podupiratelji - donatori i najzaslužniji roditelji iz protekle natjecateljske sezone (2010).

Stranica 1 od 3

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga