JASTREBOVA VEČER 2010

U nedjelju 07.02.2010. u motelu „Europa“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održana je JASTREBOVA VEČER - godišnje tradicionalno proglašenje najuspješnijih sportaša kluba sa prigodnim domjenkom za sve članove, roditelje, prijatelje i poklonike naše udruge. Na navedenoj svečanosti proglašeni su i nagrađeni najuspješniji športaši kluba iz protekle sezone, najzaslužniji treneri,  djelatnici, roditelji, vanjski suradnici i donatori.
Glavna tajnica udruge Tamara Pradegan dodijelila je prigodne poklone i zahvalila se svim zaslužnim sportašima, suradnicima i podupirateljima.
Privilegiranim i počasnim iskaznicama nagrađeni su za 10-godišnje članstvo u klubu Fran Peh, Filip Božić, Matia Vladimir Deščak i Marko Mutak.

Najuspješniji natjecatelji kluba kroz selekcije u 2009 godini:

BRANIMIR ĆAĆIĆ
NAJUSPJEŠNIJI SENIOR
MAJA BLAŽINA
NAJUSPJEŠNIJA SENIORKA
LUKA MAJETIĆ
NAJUSPJEŠNIJI JUNIOR
PETRA MAJIĆ
NAJUSPJEŠNIJA JUNIORKA
HRVOJE ŠEP
NAJUSPJEŠNIJI STARIJI KADET
SARA MILKOVIĆ
NAJUSPJEŠNIJA STARIJA KADETKINJA
PETAR GREGURIĆ
NAJUSPJEŠNIJI TEHNIČAR
VALENTINA TOMAŠEVIĆ
NAJUSPJEŠNIJA TEHNIČARKA
MARKO GREGURIĆ
NAJUSPJEŠNIJI MLAĐI KADET
ERNA DŽANIĆ
NAJUSPJEŠNIJA MLAĐA KADETKINJA
LEON CAPAN
NAJUSPJEŠNIJI
MALI ŠKOLARAC
EVA REZAR
NAJUSPJEŠNIJA
MALA ŠKOLARKA
JAN KUZMAN
NAJUSPJEŠNIJI VRTIĆANAC
LIDIJA OBROVAC
NAJUSPJEŠNIJA VRTIĆANKA

U 2009. godini TKD klub Jastreb sudjelovao je na 44 natjecanja, od čega je 34 bilo na tuzemnoj, a 10 na inozemnoj sceni. Kroz pojedinačne plasmane naši natjecatelji kroz uzraste predškolaraca, kadeta, juniora i seniora osvojili su 485 medalja od kojih 190 zlatnih, 136 srebrnih i 159 brončanih, a u ekipnim plasmanima osvojena su 44 ekipna pehara od čega 25 prvih, 9 drugih i 10 trećih mjesta.
U sklopu navedenog događaja promoviran je i godišnji glasnik kluba „Jastrebov let“ u kojem su prezentirane sve aktivnosti i rezultati natjecatelja i kluba iz 2009. godine.

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga