LJETNI TAEKWONDO KAMPOVI - svake natjecateljske sezone klub organizira TKD kamp u prirodi u kojem se održava edukativna, natjecateljska i rekreativna aktivnost, sa trenerima kluba i stranim instruktorima i korisnicima programa iz tuzemstva i inozemstva.

Ovogodišnje, već tradicionalne ljetne pripreme članova TKD kluba Jastreb održane su u vremenu od 23-30.08.2015. godine u Slunju, malom kordunskom mjestašcu na 3 rijeke, punom prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti, (udaljenom 100-tinjak km od Zagreba) u sklopu kojeg se maksimalno vodila briga o iskoristivosti prirodnih resursa kao najkvalitetnijih uvjeta za kvalitetnu realizaciju priprema. U ljetnom taekwondo kampu sudjelovalo je 35 članova (sudionici i stručno vodstvo) dok se preostalih 50 pripremalo na zagrebačkom Jarunu pod stručnim vodstvom trenera Dejana Mesarova.

U vremenu od 18-30.08.2012. godine u našoj bazi na Kranjskoj gori boravilo je 70 jastrebovih sportaša u pratnji klupskih trenera na bazičnim pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu u sklopu ljetnog taekwondo kampa koji je već tradicionalno u organizaciji TKD kluba Jastreb iz Zagreba.

Smještaj i prehrana su organizirani u novouređenim prostorima Hotela Rute i Lepi čeveljc u Gozd Martuljku unutar kojih su niknule i novouređene dvorane koje smo ove godine maksimalno iskoristili za pripremu malih i velikih jastrebova.

 

 

Na oduševljenje svih sudionika kampa i naših trenera dogovoren je zimski taekwondo kamp sa školom skijanja i istim voditeljima – trenerima i učiteljima skijanja koji će se održati u vremenu od 07-13. siječnja 2013.

 

NAJ-NATJECATELJI NA PRIPREMAMA

U vremenu od 18-28.08.2011. godine u Kranjskoj gori boravilo je 60  jastrebovih sportaša u pratnji klupskih trenera na bazičnim pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu u sklopu ljetnog taekwondo kampa koji je već tradicionalno u organizaciji TKD kluba Jastreb.
Smještaj je organiziran u novouređenim objektima Vila Tatjana u Kranjskoj gori i Lepi čeveljc u Gozd Martuljku, a prehrana u Porentovom domu.

 

U vremenu od 17-27.08.2010. godine u Hrvatskom olimpijskom centru Bjelolasica boravilo je 60-ak  jastrebovih sportaša pripremajući se za nadolazeću natjecateljsku sezonu u sklopu već tradicionalnog ljetnog taekwondo kampa u organizaciji našeg kluba.
Kroz 10-dnevni boravak u kampu natjecatelji su se bazično pripremali pod stručnim vodstvom klupskih trenera Ivana Vidovića, Dejana Mesarova i trenera-odgajatelja za predškolske uzraste Muhameda Kovačevića, kroz što su se maksimalno iskoristili prirodni resursi za uvod u trening nakon ljetne pauze.
U stručnom stožeru nalazio se i liječnik u pratnji dr. Marjan Rožanković, koji je svakodnevno i cjelodnevno skrbio o našim malim i velikim sportašima.
Kvalitetna klima i odlični vremenski uvjeti za vrijeme boravka na Bjelolasici našim trenerima i sportašima omogućili su cjelodnevni boravak na svježem zraku i trening u najboljim uvjetima.

U vremenu od 18-28.08.2009. godine u Hrvatskom olimpijskom centru Bjelolasica boravilo je 60-ak  jastrebovih sportaša pripremajući se za nadolazeću natjecateljsku sezonu u sklopu ljetnog taekwondo kampa.
Kroz 10-dnevni boravak u kampu natjecatelji su odradili bazičnu pripremu pod stručnim vodstvom klupskih trenera Ivana Vidovića, Dejana Mesarova i Vedrana Drobine, kroz koju su se maksimalno iskoristili prirodni resursi kao najkvalitetniji uvjeti za uvod u trening nakon ljetne pauze.

Ovogodišnje, već tradicionalne ljetne pripreme kluba održane su u vremenu od 17-27.08.2008. godine u Slunju, malom kordunskom mjestašcu na 3 rijeke, punom prirodnih ljepota i vrijednosti, (udaljenom 100-ak km od Zagreba) u sklopu kojeg se maksimalno vodila briga o iskoristivosti prirodnih resursa kao najkvalitetnijih uvjeta za realizaciju treninga.

Od 29.11. do 02.12. 2007. godine u Slunju su boravili mladi perspektivni kadetski natjecatelji TKD kluba Jastreb koji su ove godine kao stariji kadeti obranili titulu dvostrukih kadetskih prvaka države u dosadašnjoj selekciji mlađih kadeta. Na četverodnevnim minipripremama pod paskom trenera Tamare Pradegan 5. dan i Ivana Vidovića 1. dan, u miru i čarima prirode Slunjskog kraja 14 kadeta/kadetkinja skupljali su energiju i podizali formu za predstojeće napore na Kadetskom prvenstvu Hrvatske koje se održalo u subotu 08.12.2007. u Otočcu.

Ovogodišnje ljetne taekwondo pripreme obuhvaćale su djecu kadetskog i juniorskog uzrasta koja su bila raspoređena u grupe obzirom na dob i tjelesnu pripremljenost, a pod 24-satnim nadzorom odgajatelja-animatora Ljiljane Atlije i Mukija Kovačevića i trenera Ivana Vidovića i Dejana Mesarova. Cjelokupna organizacija i zaduženje za red, rad i disciplinu bili su u rukama glavne tajnice i trenerice kluba, oštrooke Jastrebice Tamare Pradegan koja je, po običaju, sve konce uspješno držala u svojim rukama.

 

Od 17-31.08.2006. na Kranjskoj gori, Slovenija održao se već tradicionalni ljetni taekwondo kamp Taekwondo kluba Jastreb u kojem je sudjelovalo 100-ak učesnika predškolskog, kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta uz stručno i pedagoško vodstvo smještenih u depandansi "TINA" u sklopu ugostiteljskog objekta "Porentov dom". Kamp je organiziran uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

 

Stranica 1 od 2

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3

Pretraga