Sv. Misa zahvalnica sportaša grada Zagreba

U ponedjeljak 20. studenog 2017., u organizaciji Ureda za pastoral mladih, odjela za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije, održala se Sv. Misa zahvalnica sportaša grada Zagreba na kojoj su već tradicionalno sudjelovali i članovi TKD kluba Jastreb. Euharistijsko slavlje održalo se u Crkvi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima,a predvodio ju je pomoćni biskup zagrebački, mons dr Ivan Šaško. Neka slike govore...

 • Gost u Jastrebu

  U nedjelju 22.10.2017. Jastrebovom gnijezdu, kao sparing partner, pridružio se seniorski reprezentativac Saud Almuwallad iz Saudijske Arabije koji će nastupiti na predstojećem Croatia Openu. U Zagrebu će boraviti do 13.11.2017., a od 01.11.2017. pridružit će mu se i ostalih 11 članova juniorskih i seniorskih reprezentativaca iz Saudijske Arabije koji su predvođeni renomiranim trenerom Azizom Acharkijem, nekadašnjim njemačkim reprezentativcem, osvajačem olimpijske bronce, prvakom svijeta i višegodišnjim uspješnim trenerom njemačkog nacionalnog tima.

  S predsjednikom HTS-a dogovoren je međusobni susret u cilju razvoja daljnje suradnje i zajedničkih treninga s članovima nacionalnog tima u Dvorani IV Doma sportova glede što kvalitetnije pripreme za predstojeće Otvoreno prvenstvo Hrvatske.

  IMG 1546IMG 1547

  dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike TKD kluba Jastreb

  U četvrtak 12. listopada u 12 sati predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike TKD kluba Jastreb: stručno vodstvo i sportaše, članove kluba koji su juniorski reprezentativci Hrvatske (Jan Marijan Kovačević, Ana Taslak, Mateo Zorko) i koji će ove godine predstavljati Lijepu našu na Juniorskom prvenstvu Europe te seniorskog reprezentativca Hrvoja Šepa koji će braniti boje Lijepe naše na G1 natjecanju Galebov trofej Beograda – Srbija open. Kroz ugodno druženje u nazočnosti brojnih medija, predsjednik Gradske skupštine pohvalio je rad jednog od vodećih klubova u Zagrebu i Hrvatskoj i najavio osobni dolazak na već tradicionalni 19. Jastreb open – Kup Veleposlanika Republike Koreje, humanitarno taekwondo natjecanje kojem je ujedno pokrovitelj i Gradska skupština Grada Zagreba.

 • Stranica 1 od 4

  Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

  Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  ptica plava3

  Pretraga