Naša jastrebica, sutkinja, Viktorija u utorak 19. rujna okrunila se najvećom i najljepšom životnom titulom – majke.

U bolnici Sv. Duh donijela je na svijet malu Lanu koja nam se već javila porukom i fotografijom iz bolnice:

Bok svima! Ja sam Lana Grbavac i rođena sam jučer 19.9. u 14.22 sata. Duga sam 50cm i teška 3,52kg. Imam gustu crnu kosu i najljepša sam u cijelom rodilištu! Sve vas puno volim i šaljem veliku pusu!

Lana-Grbavac
IMG-d91ca6b8189ed0fea1b88a3e64a68d17-V

 

 

 

 

ORGANIZATOR: TKD klub JASTREB

MJESTO: Skradin

DATUM: **21-21.08.2017.

TRENERI: Matej Škreblin, Ivan Brekalo, Filip Božić

VODITELJ: Tamara Pradegan

Ljetne, već tradicionalne pripreme članova TKD kluba Jastreb održane su u vremenu od 21-28.08.2017. godine u Skradinu u hostelu Loda u suradnji i uz potporu Cro Combat Centra i Grada Zagreba gdje je upravitelj g. Nenad Viduka sa svojim stručnim kolektivom sve dane brižno skrbio o što kvalitetnijem boravku i prehrani naših sportaša, a direktor Cro Combat centra g. Drago Maček pobrinuo se za vrhunske uvjete treniranja i dobrodošlicu za naše male i velike sportaše.

U sklopu navedenog maksimalno se vodila briga o iskoristivosti prirodnih resursa za provedbu planiranih aktivnosti. U ljetnom taekwondo kampu sudjelovalo je 65 članova (sudionici i stručno vodstvo) dok su se preostali članovi kluba pripremali na zagrebačkom Jarunu i u dvorani Voltino pod stručnim vodstvom korejskog trenera Seung Ki Honga.

Za vrijeme boravka na pripremama sudionici su bili podijeljeni u 3 skupine uz 24-satni pedagoški nadzor i stručno vodstvo. Osim sportske aktivnosti i animacije, u slobodno vrijeme sudionici ljetnog taekwondo kampa imali su priliku uživati u kupanju na obližnjoj plaži i bazenu Cro Combat centra, a organiziran je i poludnevni izlet brodom u Nacionalni park Krka, dok su seniorski i juniorski članovi kluba posjetili i obližnje malo dalmatinsko mjesto Brodaricu i proveli pola dana u kupanju na moru.

U brojnim kreativnim i zabavnim radionicama pomagale su nam stručno angažirane animatorice Tanja i Marija. Na navedenim radionicama niknuli su brojni kreativni radovi koji su poticali stvaralaštvo djece i mladih i u kojima su izrađeni sukladno afinitetima djece i brojni suveniri za roditelje.

Treninzi su se održavali 3 puta dnevno u jutarnjim i večernjim satima. Dio natjecatelja bio je isključivo uključen u odradu bazičnih priprema, dok je drugi dio natjecatelja nakon bazičnih priprema koje su odrađene u Zagrebu bio uključen i u specifični taekwondo trening kojem su se priključili i natjecatelji TKD klubova Scardona Combat, Metalac, Pantera, Zagrebačka taekwondo škola i Div Knin.

Zadnjeg dana priprema naši treneri već tradicionalno, pobrinuli su se napraviti šaljivi noćni video što je „razveselilo“ sudionike kampa.

Posjetili smo i sudjelovali na nedjeljnom misnom slavlju u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije gdje su naši jastrebovi primili i zajednički blagoslov i imali priliku od župnika saznati povijesnu i kulturnu baštinu vezanu za navedeni sakralni objekt i Skradin kojem je u prošlosti navedena crkva bila sagrađena i posvećena kao katedrala 1758. godine.

U sklopu evaluacije provedena je anketa među svim sudionicima unutar koje smo dobili željene odgovore vezane uz zadovoljstvo sudionika i njihove prijedloge za još kvalitetniju odradu budućih kampova.

Na kraju našeg zajedničkog 7-dnevnog druženja svim sudionicima podijeljena su priznanja, a najzaslužnijima kroz različite aktivnosti (kreativne radionice, volontiranja, odrade treninga, večernje animacije) dodijeljene su i posebne nagrade.

Slobodno vrijeme

Treninzi

Nedjeljnja sveta misa

Kreativne radionice

Izlet u Nacionalni park Krka

Jastrebovi projekti i programi nisu ostali nezapaženi niti kod krovnih sportskih institucija koje nas višegodišnje prepoznaju i podržavaju. Središnji državni ured za šport uvrstio nas je na listu korisnika sufinanciranih projekata u okviru poticanja športsko-rekreativnih aktivnosti u 2017. godini za što će nam biti dodijeljena sredstva za održavanje već tradicionalnog humanitarnog taekwondo natjecanja 19. Jastreb open – kup Veleposlanika Republike Koreje čiji smo organizatori i koji će se ove godine održati u nedjelju 26. studenog. Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa Športskim savezom Grada Zagreba i partnerima kroz program Aktivne zajednice uvrstio nas je na listu sufinanciranih programa za nabavku specijalizirane sportske opreme za trening.

Veleposlanstvo Republike Koreje i ove godine sufinancirat će nabavku medalja i pehara za potrebe realizacije 19. Jastreb opena – kupa Veleposlanika Republike Koreje.

Hvala svima, idemo vrijedno dalje!!!

U vremenu od 18. do 25. srpnja jastrebice Matea i Darija Zeljko borave u ljetnom kampu koji organizira već tradicionalno TKD klub Galeb u Vrnjačkoj banji u kojem sudjeluju brojni vrhunski sportaši iz cijele regije i šire.

Treninge vodi najbolji trener ženskog tima s ovogodišnjeg SP Dragan Jović uz renomirane trenere Irana.

Sestre Zeljko odrekle su se ove godine zasluženog ljetnog odmora.

Tako se voli taekwondo. Očekujemo i prve dojmove naših jastrebica.

Stranica 1 od 3

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

Posljednje novosti

ptica plava3

Taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Daljnjom pretragom naših stranica, slažete se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies).