Prijem kod gradonačelnika

U ponedjeljak 19.06. korejski velemajstor Lee Kwangbae i tajnica TKD kluba Jastreb u pratnji supružnika Hong koji su se pobrinuli za simultano prevođenje, primljeni su u Ured gradonačelnika kojem je ovom prigodom dodijeljen počasni 7.DAN Kukkiwon diplome crnog pojasa u nazočnosti predsjednika Sportskog saveza Grada Zagreba g. Željka Antunovića, pročelnika Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport g. Ivice Lovrića i g. Vjekoslava Šafranića i brojnih hrvatskih medija.
Tom prilikom gradonačelnik g. Milan Bandić uručio je prigodne poklone svojim gostima, pohvalio rad i djelovanje TKD kluba Jastreb - jednog od vodećih taekwondo klubova grada Zagreba i izrekao zahvalu za navedenu počast koja mu je pripala uz svega 2 osobe odlikovane navedenim zvanjem: g. Ban Ki-moon - bivšeg tajnika Ujedinjenih naroda i gđu. Kolindu Grabar-Kitarović - predsjednicu RH koje je korejski velemajstor Lee Kwangbae u svom 60-godišnjem radu i djelovanju u taekwondo sportu odlikovao počasnim Kukkiwon DAN-ovima.

 

  • Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

    Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3

    Pretraga