Potpora programima I projektima kluba

Jastrebovi projekti i programi nisu ostali nezapaženi niti kod krovnih sportskih institucija koje nas višegodišnje prepoznaju i podržavaju. Središnji državni ured za šport uvrstio nas je na listu korisnika sufinanciranih projekata u okviru poticanja športsko-rekreativnih aktivnosti u 2017. godini za što će nam biti dodijeljena sredstva za održavanje već tradicionalnog humanitarnog taekwondo natjecanja 19. Jastreb open – kup Veleposlanika Republike Koreje čiji smo organizatori i koji će se ove godine održati u nedjelju 26. studenog. Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa Športskim savezom Grada Zagreba i partnerima kroz program Aktivne zajednice uvrstio nas je na listu sufinanciranih programa za nabavku specijalizirane sportske opreme za trening.

Veleposlanstvo Republike Koreje i ove godine sufinancirat će nabavku medalja i pehara za potrebe realizacije 19. Jastreb opena – kupa Veleposlanika Republike Koreje.

Hvala svima, idemo vrijedno dalje!!!

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3