dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike TKD kluba Jastreb

U četvrtak 12. listopada u 12 sati predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr.sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike TKD kluba Jastreb: stručno vodstvo i sportaše, članove kluba koji su juniorski reprezentativci Hrvatske (Jan Marijan Kovačević, Ana Taslak, Mateo Zorko) i koji će ove godine predstavljati Lijepu našu na Juniorskom prvenstvu Europe te seniorskog reprezentativca Hrvoja Šepa koji će braniti boje Lijepe naše na G1 natjecanju Galebov trofej Beograda – Srbija open. Kroz ugodno druženje u nazočnosti brojnih medija, predsjednik Gradske skupštine pohvalio je rad jednog od vodećih klubova u Zagrebu i Hrvatskoj i najavio osobni dolazak na već tradicionalni 19. Jastreb open – Kup Veleposlanika Republike Koreje, humanitarno taekwondo natjecanje kojem je ujedno pokrovitelj i Gradska skupština Grada Zagreba.

 • Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  Posljednje novosti

  22 Veljača 2018
  22 Veljača 2018
  14 Veljača 2018
  06 Veljača 2018

  ptica plava3

   taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.
  Daljnom pretragom naših stranica, slažate se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies). SLAŽEM SE