Gost u Jastrebu

U nedjelju 22.10.2017. Jastrebovom gnijezdu, kao sparing partner, pridružio se seniorski reprezentativac Saud Almuwallad iz Saudijske Arabije koji će nastupiti na predstojećem Croatia Openu. U Zagrebu će boraviti do 13.11.2017., a od 01.11.2017. pridružit će mu se i ostalih 11 članova juniorskih i seniorskih reprezentativaca iz Saudijske Arabije koji su predvođeni renomiranim trenerom Azizom Acharkijem, nekadašnjim njemačkim reprezentativcem, osvajačem olimpijske bronce, prvakom svijeta i višegodišnjim uspješnim trenerom njemačkog nacionalnog tima.

S predsjednikom HTS-a dogovoren je međusobni susret u cilju razvoja daljnje suradnje i zajedničkih treninga s članovima nacionalnog tima u Dvorani IV Doma sportova glede što kvalitetnije pripreme za predstojeće Otvoreno prvenstvo Hrvatske.

IMG 1546IMG 1547

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3