Uvjeti i odredbe

 

Korištenje ove stranice osigurava Taekwondo klub Jastreb. Ako nastavite pregledavati i upotrebljavati ovu web stranicu, prihvaćate da se pridržavate sljedećih uvjeta korištenja i da ih se pridržavate. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo ne koristite našu web stranicu. Izraz 'nas' ili 'mi' se odnosi na vlasnika web stranice – Taekwondo klub Jastreb. Izraz "Vi" se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice.

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:

  • Sadržaj stranica ove web stranice je za vaše opće informacije i korištenje. Može se promijeniti bez prethodne obavijesti.
  • S vremena na vrijeme, ova web stranica također može sadržavati veze na druge web stranice. Ove su veze pružene kako bi Vam pružili dodatne informacije. One ne znače da podržavamo web stranicu(e). Nemamo kontrolu nad sadržajem povezanih web stranica i ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za njih niti za bilo kakav gubitak ili štetu koja bi mogla proizaći iz vašeg korištenja.
  • Možete se povezati s našom web-lokacijom, pod uvjetom da to učinite na način koji je pošten i legalan te ne šteti našoj reputaciji ili ju iskorištava, ne smijete se povezati na način koji bi sugerirao bilo koji oblik udruživanja, odobrenja ili podržavanja ukoliko tako nešto sa naše strane ne postoji.
  • Ova web stranica koristi kolačiće (male tekstualne datoteke) za praćenje postavki pregledavanja kako bi korisničko iskustvo bilo učinkovitije i da nam dostavi osnovne statistike posjetitelja za analizu. Više pojedinosti potražite u našim pravilima o privatnosti. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem računalu. Kako to učiniti, pogledajte upute za vaš preglednik ili softver za upravljanje datotekama. Za više informacija o kolačićima, uključujući i kako ih blokirati ili izbrisati, posjetite www.allaboutcookies.org
  • Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na ovoj web stranici potpuno je na Vašem vlastitom riziku, zbog čega nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju vaše specifične zahtjeve.
  • Ni mi ni treće strane ne dajemo jamstvo ili garanciju o točnosti, pravodobnosti, izvedbi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici u bilo koju svrhu. Prihvaćate da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
  • Ova web stranica sadrži materijale koji su u našem vlasništvu. Ti materijali uključuju, ali nisu ograničeni na, dizajn, izgled i grafiku. Ovi su materijali zaštićeni Zakonom u autorskom pravu. Reprodukcija bilo kojeg dijela je zabranjena bez prethodnog pismenog pristanka.
  • Možete ispisati ili preuzeti tekstove s naše stranice za vaše osobne potrebe ili da privučete pozornost drugih ljudi na materijale objavljene na našoj web stranici. Ne smijete koristiti bilo koji dio materijala na našim stranicama u komercijalne svrhe bez da dobijete našu pismenu dozvolu.
  • Neovlaštena uporaba ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili biti kazneno djelo.
  • Vaša upotreba ove web stranice i svi sporovi koji proizlaze iz takve upotrebe web stranice, te ove odredbe i svi sporovi ili zahtjevi koji proizlaze iz ili u svezi s njima ili njihova predmeta ili formacije regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Sud u Zagrebu ima isključivu nadležnost nad bilo kakvim zahtjevima koji proizlaze ili se odnose na posjete našim stranicama.

 

Sadržaj stranica informativnog je karaktera i kao takav ne obvezuje TKD Jastreb.

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3