JASTREBOVI U OBILASKU KVARTOVA

U jednom od rijetkih slobodnih vikenda, u subotu 23. rujna naš trener Dejan Mesarov prošetao je svog Damjana u kolicima i uživao je u demonstraciji naših jastrebova predvođenih trenerom Hrvojem kojeg je uz demo team vjerno pratila jastrebova maskota ispod koje se naš senior Luka zahvaljujući niskim temperaturama nije uspio "skuhati" kako to obično biva s onima koji su to odrađivali u shopping centrima.

Jastrebovi u bijelim dobocima plijenili su pažnju brojnih prolaznika, a najviše djece koja su uživala u subotnjem druženju s obitelji.

Uz prigodne demonstracije u naseljima Oranice, Špansko i Gajnice podijeljeni su brojni promotivni materijali sa željom širenja jastrebovog leta.

 

 •  

  Taekwondo klub Jastreb

  Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

  ptica plava3

   taekwondo-jastreb.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.
  Daljnom pretragom naših stranica, slažate se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies). SLAŽEM SE